Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Verenigings coördinator
Amstelveen
Medewerker Personeels- en salarisadministratie
Arnhem
Consulent Verenigingsondersteuning
Arnhem
Teamleider Techniek & Beheer
Arnhem

Stage events & commercie - Circuit Zandvoort

Organisatie:
Circuit Zandvoort
Plaats:
Zandvoort
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
22-11-2019

Stage events & commercie - Circuit Zandvoort

ALGEMEEN

Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals ADAC GT Masters, de Historic Grand Prix en natuurlijk: de Dutch Grand Prix 2020. Naast de kalender met topevenementen vinden er dagelijks business evenementen plaats en ontwikkelt Circuit Zandvoort zich steeds verder als brede business en leisure evenementen locatie. 

Als stagiair events & commercie word je onderdeel van het commerciële team. Het team houdt zich bezig met de commerciële ontwikkeling van Circuit Zandvoort, bestaande uit onder andere de organisatie en uitvoering van business- en publieksevenementen en het ontwikkelen en optimaliseren van (B2B) marketing activiteiten. De stage betreft een meewerkstage waarin je gezien wordt als volwaardige medewerker. Eventuele bijkomende opdrachten of afstuderen kunnen worden overlegd.

 

WAT GA JE DOEN?

Als stagiaire events & commercie ben je onderdeel van het team waarbij je klantaanvragen met betrekking tot business en publieksevents van A tot Z uitvoert. In deze rol hou jij je onder andere bezig met:

-          Pro-actieve marktbewerking van A tot Z; van acquisitie tot uitvoering

-          Behandelen klantaanvragen van A tot Z; van opstellen offertes tot aftersales

-          Project management en uitvoering van klantafspraken, publieksevenementen en bedrijfsevenementen

-          Account- en relatiemanagement van accounts – je treedt op als regisseur om tevens interne afdelingen aan te sluiten

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Gelegen tussen het Noordzeestrand en de duinen ligt Circuit Zandvoort met haar rijke historie in de racerij. Waar in 1952 voor het eerst de Grand Prix gereden werd, voel je nog steeds de magie van destijds.

Circuit Zandvoort is echter volop in ontwikkeling. Met de komst van nieuwe eigenaren heeft Circuit Zandvoort een gezond realistische ambitie. Het doel is om Circuit Zandvoort te ontwikkelen tot een brede en veelzijdige evenementen locatie. Een plek waar race- en niet race liefhebbers kunnen genieten van een diversiteit aan publieksevenementen en waar de zakelijke markt terecht kan voor o.a. vergaderingen, productlanceringen, bedrijfsfeesten, VIP-ontvangsten en sponsoring van een van de prachtige event-titels.

Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 25 pitboxen, 2 ruime paddocks, 15 VIP-ruimtes, een compleet gemoderniseerd media center, 3 parkeerterreinen en de nieuwe Dutch Grand Prix Lounge is Circuit Zandvoort -met haar rijke heritage- een aantrekkelijke en unieke evenementenlocatie die voor binnen- én buitenevenementen gebruikt kan worden.

Je komt te werken in een jong, dynamisch en groeiende organisatie met een duidelijke missie. Je belangrijkste stakeholders zijn het commerciële team, de media manager, de facilitair manager en de F&B manager.

 

WAT NEEM JE MEE?

-          Een nieuwsgierige houding

-          Je bent gestructureerd en consciëntieus

-          Je bent proactief

-          Je bent klantgericht

-          Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

-          Je bent service-gericht

-          Je hebt gezond empathisch vermogen

-          Je bent een derde- of vierdejaars HBO/WO student

 

WAT BIEDT CIRCUIT ZANDVOORT JOU?

-          Een stageplek met ruimte voor eigen verantwoordelijkheid

-          Een plek waar je zichtbaar bent, het verschil kan maken en onderdeel kan zijn van het verwezenlijken van de ambitie

-          Een plek  in een organisatie die sterk in ontwikkeling is

-          Een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is

-          Periode: januari/februari tot juni/juli 2020

-          De standplaats is Zandvoort

 

HOE NU VERDER?

Wil je voor 5-6 maanden onderdeel zijn van het commerciële team van Circuit Zandvoort? Dan zien we jouw CV en motivatie graag voor 22 november 2019. Mail naar Maxime Maas via: maxime@circuitzandvoort.nl. Ook voor meer informatie.

 

Banner Banner Banner Banner