Banner Banner Banner

Vacatures

Temporary Sr. Commercial Development Professional
Amsterdam
Strategic Account Manager
Amsterdam
e-Commerce Customer Support
Amsterdam
Beweegcoach - Roosendaal
Roosendaal

Bewegingsagoog

Organisatie:
Parnassia Groep
Plaats:
Den Haag
Branche:
Overig
Functiegroep:
Bewegingsagoog
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
09-09-2019

Bewegingsagoog

Voor het sportaanbod van Reakt zijn wij op zoek naar een enthousiaste sportmedewerker die affiniteit heeft met de doelgroep; mensen met psychische problematiek.

Bij het ontwikkelen en ondernemen van activiteiten op het gebied van vrijetijdsbesteding, educatie en arbeid worden de cliënten van Reakt ondersteund door professionele begeleiders, die de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënten centraal stellen en maatschappelijke integratie aanmoedigen. Vanuit de bouwsteen ‘Een gezonder leven’ is sport bij Reakt een belangrijk middel om mensen weer te activeren en te laten participeren in de maatschappij. De bouwsteen ‘Een gezonder leven’ beoogt herstel door leefstijltrainingen en bewegen.
Naast het begeleiden van afdelingsgebonden sportactiviteiten in de psychiatrie en verslavingszorg, zal je ook sportactiviteiten begeleiden voor de ambulante zorg. Je zult op de locaties in Den Haag werkzaam zijn maar ook ingezet worden op de locaties o.a. in Voorburg, Rotterdam en Gouda.
Werkzaamheden:

  • Voorbereiden, organiseren en begeleiden van sportactiviteiten (afdelingsgebonden, individuele- en groepssportactiviteiten)
  • Begeleidingsplannen maken met de cliënten
  • Observeren en rapporteren over kansen en mogelijkheden van cliënten
  • Je rapporteert over je werkzaamheden en zet je actief in om de communicatie over activiteiten zowel binnen het team als naar de afdelingen effectief en professioneel te verzorgen
  • Je levert een actieve en constructieve bijdrage aan de samenwerking in het team en aan continuïteit en professionaliteit van het sportactiviteitenaanbod

Functie-eisen    

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding Cios, Sport & Bewegen (keuzevak bewegingsagoog) of ALO
  • Ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en/of met de doelgroep
  • Kennis van verschillende sporten
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • In het bezit zijn van rijbewijs B is een pre

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.      

Arbeidsvoorwaarden    

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie bewegingsagoog/ herstelcoach 2 voor 32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 1958,- en maximaal € 2863,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Contactinfo

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Martin de Jong, bewegingsagoog, via 06-41582471.

Bedrijfsinformatie

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.  

Banner Banner Banner Banner