Banner Banner Banner

Vacatures

Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg
Social media marketeer
Aalsmeer

Combinatiefunctionaris kaderontwikkeling Haagse voetbalverenigingen

Organisatie:
St. Werkgever Sportclubs Den Haag
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
02-08-2019

Combinatiefunctionaris kaderontwikkeling Haagse voetbalverenigingen

(0,6 fte: 22,8 uur per week)

Geef de perfecte pass aan de voetbalverenigingen in Den Haag

Scoren door een glimlach te toveren op het gezicht van de jeugd, ouders en trainers? Jij doet het! Sterker nog: de assists -in de vorm van kennisdeling- die jij als sportcoördinator geeft aan de trainers zorgen voor monsterscores. Zo breng je het amateurvoetbal in Den Haag naar een hoger niveau.

Jouw speelveld

Bij Werkgever Sportclubs Den Haag zijn we op zoek naar een nieuwe combinatiefunctionaris (sportcoördinator) die gespecialiseerd is in het opleiden van technisch kader bij voetbalverenigingen. Den Haag is jouw werkgebied, en in de stad zijn al veel clubs warmgelopen om hun talenten aan jou te laten zien. Je werkt samen met en stemt je werkzaamheden af met collega jeugdsportcoördinatoren voetbal en de KNVB.

Jouw speelveld

De kwaliteit verbeteren bij de sportclubs, daar ga jij voor. Je begeleidt de trainers en houdt contact met het bestuur van de clubs. Door jouw aandeel binnen de clubs worden de verenigingen sterker gemaakt, waardoor de jeugd meer kan bereiken op het gebied van voetbal. Als sportcoördinator voetbal werk je 22,8 uur per week en kom je in dienst bij WSDH (Werkgever Sportclubs Den Haag).

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever

Al sinds 2008 werken we als Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) aan de formule van succesvolle sportstimulering in onze hofstad. Als een van de weinigen in onze sector zijn we een stabiele werkgever voor ruim 80 combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en Streetsportleiders in Den Haag. Bij ons hebben sportieve medewerkers die hun vak goed uitoefenen uitzicht op een vaste aanstelling.

WSDH staat nauw in contact met 50 sportverenigingen waaraan jij en je collega-sportcoördinatoren en buurtsportcoaches worden uitgeleend. Met elkaar werken we aan de maatschappelijke betrokkenheid in de wijken in Den Haag. Ook biedt onze stichting een passend en veelzijdig sportaanbod op 100 Haagse scholen.

Jouw team
Het bestuur, de trainers, de vrijwilligers, de leden en jij hebben 1 ding gemeen: de liefde voor de voetbalsport. Fair Play en plezier in het beoefenen van de sport staan hierbij voorop. Vanuit WSDH zijn er vijf collega’s die als jeugdsportcoördinator voetbal werkzaam zijn bij één of meerdere verenigingen, waarmee regelmatig overleg is. Daarnaast is er minimaal twee keer per jaar een bijeenkomst waarbij alle jeugdsportcoördinatoren elkaar kunnen ontmoeten.

Jouw winst(o.b.v. een 38-urige werkweek)

·        De glimlach op de gezichten van ‘jouw’ jeugdleden en kader.

·        Een bruto maandsalaris van minimaal € 2177.

·        Een reiskostenvergoeding.

·        Minimaal 24 vrije dagen per jaar.

·        Een vergoeding voor kleine kosten en aanvullende verzekeringen.

·        Mogelijkheden om bij te scholen.

·        Een pensioenfonds.

In jouw sporttas

Talent, kennis en enthousiasme: als het gaat om voetbal heb jij het allemaal. En dat deel je maar al te graag met de jeugd en trainers van de Haagse voetbalverenigingen. Je houdt graag overzicht, waarbij je gestructureerde werkwijze goed van pas komt. Jouw ondernemende houding en ambitie om jezelf te ontwikkelen, krijgt hier volop de ruimte. Verder breng je mee:

·        Minimaal mbo 4-sportopleiding aangevuld met een trainersopleiding (UEFA C/TC III).

·        Ervaring binnen de verenigingswereld.

·        Parttime beschikbaarheid van 22,8 uur per week.

·        Bereidheid om te werken in de avonduren.

·        Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Jouw transfer

Je kan ons overtuigen door een leuke presentatie over jezelf of een goede motivatie en jouw cv te sturen naar info@swsdh.nl (of via WeTransfer). Wellicht nodigen we je dan uit voor een goed gesprek! Stuur jouw sollicitatie voor vrijdag 2 augustus 2019 naar info@swsdh.nl.

 

Vragen over de vacature of procedure? Stel deze aan Hans Honders via hans.honders@swsdh.nl of 070 – 368 60 46.

 

 

Combinatiefunctionaris kaderontwikkeling Haagse voetbalverenigingen

 

Banner Banner Banner Banner