Banner Banner Banner

Vacatures

Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg
Social media marketeer
Aalsmeer

Buurtsportcoaches sportstimulering en verenigingsontwikkeling Amsterdam

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
21-07-2019

Buurtsportcoaches sportstimulering en verenigingsontwikkeling Amsterdam

Voor ons regiokantoor in Amsterdam zijn wij per september op zoek naar een

Buurtsportcoaches sportstimulering en verenigingsontwikkeling Amsterdam

24 tot 36 uur per week

Dit ga je doen

De projecten en activiteiten die onze buurtsportcoaches uitvoeren zijn divers en per medewerker verschillend. Een aantal van de taken die onze medewerkers uitvoeren zijn:

  • Verzorgen van sportstimuleringsactiviteiten op de Amsterdamse scholen om kinderen te enthousiasmeren  voor sport en bewegen en ze hierin plezier te laten ervaren. Vanuit deze activiteiten de Amsterdamse kinderen stimuleren naar structurele sportdeelname. Dit kunnen sport specifieke lessen zijn maar ook extra gymlessen voor kleine groepjes kinderen die in de reguliere gymles onvoldoende plezierbeleving ervaren.
  • In aansluiting op de Amsterdamse aanpak gezond gewicht klassikale lessen verzorgen op het gebied van een gezonde leefstijl (voeding, slaap, gezonde traktaties etc.)
  • Amsterdamse sportaanbieders helpen om zich te ontwikkelen tot vitale sportverenigingen die een maatschappelijke functie kunnen vervullen. Hierbij kan zowel een ondersteunende als wel een adviserende rol gevraagd worden. Wij helpen sportaanbieders onder andere bij ledenwerving, kader scholing, vrijwilligers werven.

De doelgroepen waar onze aanpakken op gericht zijn, zijn 2 t/m 12 jarigen, 12 t/m 18 jarigen, volwassenensport, statushouders, speciaal onderwijs (cluster 1, 2, 3 en 4).

Op dit moment is er ruimte om aan de hand van de sollicitaties de functies definitief vorm te geven. Er wordt dan ook niet van je verwacht dat alle onderdelen uit onderstaande vacature volledig aansluiten op jouw profiel. Je bent als buurtsportcoach inzetbaar op 1 of meerdere van onze aanpakken en je hebt affiniteit met de verschillende doelgroepen.

Dit breng je mee

Onze voorkeur gaat uit naar een collega:

  • Met een ALO opleiding of wel CIOS / Sport en bewegen.
  • Die flexibel is qua werktijden (met name de middag beschikbaar voor onderwijsactiviteiten en enkele avonden voor de sportaanbieders)
  • Affiniteit met speciaal onderwijs, dit is een pré maar niet noodzakelijk
  • Die bij voorkeur affiniteit heeft met de sporten Atletiek, Turnen / Gymsport, Kickboksen / Kracht en vechtsport, Judo of motorische ontwikkeling
  • Die kennis heeft van en ervaring met het adviseren van sportverenigingen
  • Passie voor sport en bewegen en die dit plezier over weet over te brengen op de deelnemers aan onze activiteiten

 

Qua competenties ben je ondernemend, een verbinder, kun  je zelfstandig én in teamverband werken, kun je goed luisteren en doorvragen, ben je in staat kinderen te enthousiasmeren, kun je adviseren en je stijl van communiceren aanpassen op de verschillende samenwerkingspartners.    

Hier kom je terecht

Team Sportservice Amsterdam levert op basis van haar expertise een aantal aanpakken die op de verschillende niveaus van ontwikkeling bijdragen aan het zelfredzaam maken van alle Amsterdammers en van de Amsterdamse sportaanbieders.

Van inactieve Amsterdammers naar actieve Amsterdammers. Met als doel: plezier in bewegen, plezier in sport en plezier in structureel sporten.

Van hulpbehoevende sportaanbieders naar vitale sportaanbieders die vitaal genoeg zijn om een maatschappelijke bijdrage leveren. Met als doel: vitaler sportaanbod, meer sportaanbod, sport met een rol in zorg en participatie.

De visie van Team Sportservice is een gezonde, sociale en vitale samenleving waarin écht iedereen -van 0 tot 100 jaar- de kracht van sport en bewegen benut. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid om zich intern bij te scholen op het gebied van verenigingsontwikkeling. Daarnaast behoort externe ontwikkeling ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Graag zien wij in je motivatie terug komen welke sport specifieke lessen jij kunt geven.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Nienke Eilander, telefoon 020 – 26 21 870 . De sluitingsdatum van deze vacature is 21 juli 2019.

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure

Banner Banner Banner Banner