Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Judo trainer / coach nationaal trainingscentrum
Arnhem
Players Assistant
Lage Vuursche
Personal Assistant Directie (32 - 40 uur p/w)
Utrecht
Beweegcoach Zorg
Vijfheerenlanden

Sportstrateeg

Organisatie:
Drechtsteden
Plaats:
Dordrecht
Werkgebied:
Dordrecht
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Adviseur
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
28-03-2019

Sportstrateeg

Je verbindt partijen aan elkaar om sporten in Dordrecht mogelijk te maken. Je bent gericht op nieuwe samenwerkingen, stimulering en promotie van sport en relatiebeheer.

Wat ga je doen?

Je vervult een cruciale sleutelrol in het ontwikkelen en mede implementeren van meerjarenbeleid op het gebied van buiten- en binnensportaccommodaties.
 
Je ontwikkelt een visie die ervoor zorgt dat er pro-actief wordt geanticipeerd op maatschappelijke ontwikkelingen die invloed hebben op de sport, de accommodaties en samenwerking met betrokken partijen. Zo ben je de ene dag bezig met planontwikkeling en voorbereiden van besluitvorming voor de fysieke herinrichting van de stadssportparken (Schenkeldijk / Krommedijk / Reeweg / Stadspolders.) De volgende dag heb je vanuit je rol als accounthouder overleg met verbonden partijen van de Sportboulevard en Optisport.
 
Andere opdrachten in deze functie zijn:

  • Het ontwikkelen en toetsen van scenario's op basis van de evaluatie van het Verenigingshallenplan;
  • Opvolging van de besluitvorming inzake de ontmanteling van Sportparken Amstelwijck / Patersweg / Corridor.
Je gelooft in de kracht van sport en verbindt deze creatief en slagvaardig aan de fysieke en sociale opgaven van onze stad, met oog voor de win-win. Je houdt overzicht op de inhoud, bewaakt de samenhang en zorgt voor de link met het bestuur.
 
Wij zoeken een 'denkende doener' in een aanjagende rol. Je draagt het eigenaarschap voor jouw onderwerpen met energie uit en loopt met overtuiging op de kansen en bedreigingen in de Dordtse sport. We staan naast onze partners en wisselen kennis en expertise graag en makkelijk uit. Jouw focus bepalen we samen maar je bent in staat je in te zetten voor zowel de ruimtelijke als de maatschappelijke onderwerpen in de sport.
 
Het is een kansrijke plek om impact te maken en als je een stap in jouw loopbaan wil zetten. Maar ook als je veel ervaring hebt, is dit dé plek om deze in te zetten voor dit boeiende thema.

Wat neem je mee?

  • HBO+ niveau op het gebied van sportbeleid, sportmanagement, planologie of sociale geografie;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met sporttechnische normen en (het ontwikkelen van) beleid op het gebied van ruimte en accommodaties in de sport;
  • Visionaire, verbindende, slagvaardig persoonlijkheid, die de nieuwe beleidslijnen met overtuiging kan helpen uitrollen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit in verband met de vereiste dynamiek met sportbestuurders en vrijwilligers;
  • Kennis van het politiek-bestuurlijke krachtenveld;
  • Een uitgebreid netwerk in de gemeentelijke organisatie(s) is een pré;
  • Verder ben je flexibel, oplossingsgericht, omgevingsbewust, initiatiefrijk, een netwerker en een teamspeler.

Waar kom je te werken?

De stad
Dordrecht. Niet zomaar een stad. Een eiland. Een stad met verborgen kwaliteiten. Een stad waar bijzondere dingen gebeuren. Maar waarover Dordtenaren niet opscheppen. Een stad waarvoor je moeite moet doen. Om te zien wat er is en te weten wat er allemaal kan. Voor wie dat ziet en voor wie dat weet, is Dordrecht een inspirerende stad.

De organisatie
We werken in de gemeente Dordrecht met Opgaven en Clusters. Je basisplek is in het kernteam Sport van het Cluster Stad. De gemeente Dordrecht heeft voor deze indeling gekozen om flexibel en veerkrachtig te kunnen reageren op veranderende omstandigheden in de samenleving en de politieke wensen. Het team kenmerkt zich als een hecht team waar de passie voor sport de verbindende factor is. De gemiddelde leeftijd is 30 jaar.

De sport
“Zoveel mogelijk Dordtenaren doen mee aan sport”, dat is waar de gemeente Dordrecht naar streeft en op inzet. Sport gaat niet alleen over meedoen, maar ook over beleven en bijdragen aan. Sport raakt de Dordtenaren en kleurt de stad. Sport bevordert bewegen, gezond zijn, ontmoeten, ontdekken, samenwerken, ambitie, plezier hebben en participeren in Dordrecht. Dat vraagt een gemeentelijke rol die de kracht van sport maximaal benut en blijft versterken.

Wat bieden we jou?

We bieden je een mooie plek binnen onze organisatie voor 36 uur per week. Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en is maximaal € 4.859,- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 11 bij een werkweek van 36 uur).
 
Wij zijn een moderne werkgever. Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, pensioen, flexibele werktijden, verlof- en studiefaciliteiten en een Individueel Keuze Budget. Hier vind je al onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren of meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan graag. Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandra Meeuwsen, Manager Sport a.i. op telefoonnummer 06 36097146.

Vacaturenummer 55441
Aantal uur per week 36
Organisatie onderdeel Gemeente Dordrecht
Reageer voor 28-03-2019

 Sollliciteren kan via deze link.

 
Banner Banner Banner Banner