Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent Hoofdgreenkeeper
Someren
Vacature projectcoƶrdinator Teamplay@NAC (tijdelijk)
Breda
Potential Storeleader
Groningen
accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken

Projectmedewerker

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Poeldijk
Werkgebied:
Zuid-Holland
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
24-02-2019

Projectmedewerker

Team Sportservice Zuid-Holland is voor de locatie Poeldijk op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Projectmedewerker  
Minimaal 8 uur per week

Dit ga je doen

Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse (sportimpuls) projecten. Je brengt hiervoor (externe) partijen samen, zoekt samenhang met verschillende programma’s en bewaakt de voortgang van de projecten. De projecten zijn gericht op diverse doelgroepen zoals jongeren, ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je werkt samen met sportverenigingen, scholen, wijkorganisaties en inwoners waarbij jij de verbindende rol oppakt. Uiteraard heb je hiervoor ook afstemming met jouw collega’s van Team Sportservice. Behalve de coördinatie kun je ook ingezet worden voor de uitvoering van projecten.  

Dit breng jij mee

Je hebt kennis en ervaring met coördinatie van sport- en beweegactiviteiten. Wat betreft competenties ben je een netwerker en verbinder en een echte teamplayer. Je kan partners motiveren en stimuleren en je hebt ervaring met presenteren. Je bent bereid om af en toe in de avonduren en/of in het weekend te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen, GGD en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
  • scholen ondersteunen om een sterke basis neer te zetten voor een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl door advisering, kennis overdracht en activiteiten op en rond de school

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een contract op projectbasis voor de periode tot en met 31 december 2019. Een verlenging van de overeenkomst na deze periode en/of een uitbreiding van de uren gedurende de projectperiode, zijn mogelijk.
Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je in schaal 7 van de cao Sport, waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. De uiterste reactiedatum is 24 februari 2019.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Marvin Straver, mstraver@teamsportservice.nl, tel: 06 – 48 22 16 52.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner Banner