Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent Hoofdgreenkeeper
Someren
Vacature projectcoƶrdinator Teamplay@NAC (tijdelijk)
Breda
Potential Storeleader
Groningen
accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken

Medewerker toezicht zomerseizoen (mei t/m augustus 2019)

Organisatie:
Sportbedrijf Kaag en Braassem
Plaats:
Roelofarendsveen
Branche:
Zwembadbranche
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
05-03-2019

Medewerker toezicht zomerseizoen (mei t/m augustus 2019)

Wil jij de ultieme baan voor het zomerseizoen? Kom toezicht houden bij het binnen- en buitenbad van de Tweesprong in Roelofarendsveen en het buitenbad van de Kleine Oase in Leimuiden.

In het zomerseizoen of als oproepkracht ben jij als medewerker toezicht het aanspreekpunt van onze bezoekers. Je houdt toezicht en zorgt voor een schone accommodatie. Je gaat oplossingsgericht te werk en je hecht veel waarde aan het teamgevoel.

 

Funtieomschrijving

Je maakt deel uit van het team dat streeft naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Net als de rest van het team staan tevreden bezoekers bij jou voorop. Je zorgt ervoor dat bezoekers op een veilige en plezierige manier hun zwemactiviteiten kunnen uitvoeren.

Daarnaast streven we naar het optimaal onderhouden en schoonhouden van de sportaccommodaties zodat onze klanten veilig en plezierig kunnen sporten en zwemmen in mooie en schone accommodaties. Je gaat oplossingsgericht te werk en hecht veel waarde aan het teamgevoel. Je bent flexibel, proactief en denkt graag mee over vernieuwing.

 

Wat vragen we van jou?

-            Je hebt een opleiding lifeguard gevolgd of bent bereid deze te volgen

-            Je bent in het bezit van het BHV , EHBO- en reanimatiediploma, of bent bereid deze certificaten intern te behalen

-            Je gaat toezicht houden in het binnen- en buitenbad van De Tweesprong (Roelofarendsveen) en het buitenbad van De  Kleine Oase (Leimuiden)

-            Je bent het (telefonisch) aanspreekpunt tijdens beheer diensten

-            Je verricht schoonmaakwerkzaamheden

-            Je verricht lichte kassa verrichtingen

-            Goede communicatieve vaardigheden

-            Je bent minimaal 18 jaar

 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie met een breed takenpakket in een dynamische omgeving. Je komt te werken in een ambitieuze, informele organisatie.

Salaris:                               conform de cao zwembaden, afhankelijk van leeftijd en ervaring
                                                 + goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Uren:                                  flexibele uren in overleg (ook in de avond en het weekend)
Dienstverband:                    vast

 

Over Sportbedrijf Kaag en Braassem
Sportbedrijf Kaag & Braassem is exploitant van sportaccommodaties in de gemeente Kaag & Braassem. Sportbedrijf K&B exploiteert en beheert sportcomplex de Tweesprong, sportzaal Kaskade, sportzaal de Meerkant en sporthal ’t Spant. Tevens verzorgt het sportbedrijf in de zomermaanden het badpersoneel van zwembad De Kleine Oase in Leimuiden. Als medewerker toezicht werk je afwisselend op onze locaties De Tweesprong en De Kleine Oase.

 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je zin om in de zomerperiode of als oproepkracht als medewerker toezicht bij ons aan de slag te gaan?  Stuur dan je motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk (uiterlijk voor 5 maart) per mail naar: zwemles@detweesprong.nl

Voor meer informatie kun je op werkdagen bellen met Johan van Oosterom (Hoofd Zwemzaken) op telefoonnummer 071-331 3222.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.
Wij willen onze bezoekers goede dienstverlening en service bieden in een omgeving waar zij zich vertrouwd en veilig voelen. Als medewerker speel je daarbij een belangrijke rol. Kom je bij ons in dienst? Dan vragen we daarom om een VOG. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner Banner