Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Assistent Hoofdgreenkeeper
Someren
Vacature projectcoƶrdinator Teamplay@NAC (tijdelijk)
Breda
Potential Storeleader
Groningen
accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken

gymdocent regio Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven

Organisatie:
Nationaal Bureau Sport Stimulering
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
30-03-2019

gymdocent regio Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven

Wil jij kinderen tijdens de gymles motorisch naar een hoger niveau tillen en is het je passie om uitdagende en vernieuwende gymlessen te geven? Dan is Sportdocent op zoek naar jou! Sportdocent biedt jou dé start van je carrière! Bij Sportdocent krijg je de kans om komend schooljaar meteen als gymdocent aan de slag te gaan in het onderwijs. Bij Sportdocent kan jij les geven in het primair, voortgezet of speciaal onderwijs. De focusgebieden van Sportdocent zijn Utrecht, Amsterdam en Amersfoort maar we geven ook les bij jou in de buurt!

WAT ZIJN JE TAKEN ALS GYMDOCENT?

Als gymdocent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen. Tijdens had jaar baseer je jouw lessen op de jaarplanning van het basisdocument voor bewegingsonderwijs. Tevens zorg jij voor de overdracht met collega’s en maakt de leerling beoordelingen voor de rapporten.

WELKE GYMDOCENTEN ZOEKEN WIJ?

De voorwaarde om te reageren op deze vacature is dat je bij de start van het nieuwe schooljaar in het bezit bent van een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid en vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan.

WAT BIEDT SPORTDOCENT?

Bij sportdocent doe jij niet alleen werkervaring op, maar krijgt ook de mogelijkheid om te ontdekken waar je de meeste affiniteit mee hebt. Doordat je op verschillende scholen lesgeeft, bouw je daarnaast een groot netwerk op, wat je een voorsprong geeft bij latere sollicitaties.

Ervaren gymdocenten voorzien jou gedurende het schooljaar van tips en tricks welke jij kunt gebruiken in de praktijk. Ook biedt Sportdocent door het jaar heen leuke workshops en scholingen aan om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij de rest van het schooljaar aan de slag als gymdocent? Uploadt dan snel je C.V. en motivatiebrief via www.sportdocent.nu/vacatures

Banner Banner Banner Banner