Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Meewerkend Hoofd Onderhoud Klimbos
Amstelveen
Horecamedewerker Kralingse Bos
Rotterdam
Horecamedewerker Amsterdamse Bos
Amstelveen
Instructeur Klimbos Fun Forest
Tegelen

Ambitieuze sportieve stagiair sales & marketing

Organisatie:
Mind5 Training
Plaats:
's-Hertogenbosch
Branche:
Sportmarketing
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
01-03-2019

Ambitieuze sportieve stagiair sales & marketing

Mind5 is een nieuwe vorm van training die mensen helpt om beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties.

De Mind5 M.E.T.H.O.D. is wetenschappelijk onderbouwd.

Sinds 2016 hebben wij honderden mensen getraind, variërend van scholieren, studenten, topsporters, topmanagers, retailers, ondernemers, mensen met burnout, young professionals, mensen met traumatische ervaringen en zelfs kankerpatiënten.

We gebruiken sport om stress te simuleren en leren mensen om bewust te herstellen van stress en zelf hun piekmomenten en momenten van herstel in te plannen. Daarnaast leren ze het hoofd koel te houden onder druk, door bewust met afstand naar de situatie te kijken.

We maken gebruik van inzichten uit o.a. de neurowetenschappen, psychologie en sociologie en leren mensen om hun zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap te verbeteren. Dit leidt tot:

- Bewustere keuzes
- Betere teamprestaties
- Minder f* ups
- Minder impulsief en egoïstich gedrag
- Betere langetermijn beslissingen

 

We zijn op zoek naar:

Een ambitieuze stagiair sales en marketing met veel energie, die moeilijk stil kan zitten en eigenlijk niet van kantoorwerk houdt!

 

Periode en standplaats

Vanaf 1 februari (je mag ook solliciteren als je pas per 1 maart 2018 beschikbaar bent) kun je terecht in ons kantoor in the Art of Living Well in Den Bosch.

We hebben de beschikking over inspirerende werkplekken in een prachtig pand met zelfs een sauna en een zwembad op het dakterras.

Maar omdat we geloven dat je productiever en creatiever bent als je actief bent en regelmatig buiten bent, zullen we je niet van 9 tot 5 op kantoor laten zitten!

Je gaat mee naar trainingen en evenementen en krijgt de mogelijkheid om thuis of op andere locaties te werken en om lange pauzes te nemen om bijvoorbeeld te gaan sporten.

Per week maken we afspraken over hoe jouw week er uit gaat zien. Maar let wel, we houden van aanpakken, afspraak is afspraak en loyaliteit, team play en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Je kunt zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag, bij voorkeur voor een periode van minimaal drie maanden. 

 

Wat ga je doen?

We willen de Mind5 trainingen en het Optimal Performance Leader programma internationaal gaan verkopen:.

Daarom mag jij ons helpen bij:

-          Het zoeken naar en benaderen van prospects via LinkedIn en e-mail

- Het voeren van salesgesprekken, in eerste instantie samen met onze founder, later ook zelfstandig via de telefoon

- Het helpen organiseren van onze Try Outs voor bedrijven

-          Het schrijven van inspirerende blogs voor onze webpagina, Facebook en LinkedIn.

-          Het maken van social media content. Ook hier ga je gedegen te werk en stel je een strategisch plan op. We zijn echter praktisch ingesteld en verkiezen resultaat boven een tot in de puntjes uitgewerkt plan.

-          Bepaalde taken tijdens evenementen.

-          Het genereren van exposure tijdens evenementen en trainingen.

 

 

Wat bieden wij?

Je wordt begeleid door Mind5 founder Roelien Luijt. Ze heeft een achtergrond in sportmarketing, business development en communicatie en zal je de fijne kneepjes van sales en marketing leren.

Weet je daadwerkelijk bij te dragen aan de groei van ons bedrijf door jouw verkoopskills, dan zullen we je daarvoor belonen en je een goedbetaalde (bij)baan aanbieden.

Je werkt voor een dynamische start-up. We groeien hard en twijfelen niet snel bij het maken van belangrijke beslissingen. We ondernemen met lef, maar houden wel van structuur, weloverwogen keuzes, een goede organisatie en kwaliteit.

Als stagiair krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan, vragen durft te stellen, initiatief neemt en leergierig bent. We nemen je zeker niet aan om koffie te halen, boodschappen doen en kopieën te maken!

Uiteraard zullen we je inwerken en begeleiden. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven betekent niet dat we de taken “over de schutting gooien”. We willen graag in je investeren en je wellicht behouden na je stageperiode wanneer blijkt dat je goed bij ons past.

 

Welke vaardigheden en eigenschappen heeft de ideale kandidaat?

-          Je hebt lef en je durft mensen aan te spreken en met gemak iets te verkopen

-          Je hebt respect voor CEO’s, topsporters en topcoaches, maar je kijkt niet tegen ze op. Je weet dat jij net zoveel in je mars hebt als zij.

-          Je schrijft en spreekt vloeiend Engels. Wanneer mensen een Engelse tekst willen schrijven dan vragen ze jou om hulp. (Dit is een hard eis)

-          Je bent zelfstandig, pro-actief en leergierig en durft verantwoordelijkheid te nemen en dragen.

-          Je beschikt over uitstekende journalistieke vaardigheden en ervaring met schrijven van blogs en social media posts.

-          Je kunt ondanks je bevlogenheid ook goed gestructureerd werken en bent pas tevreden wanneer de kwaliteit van je werk uitstekend is.

-          Je bent handig met het creëren van social media content, inclusief het maken en bewerken van eenvoudige foto- en videoberichten.

-          Je hebt interesse in (sport)psychologie en sociologie en je bent in staat om de inhoud van (populair)wetenschappelijke artikelen te gebruiken voor interessante blogberichten.

 

Wil jij ons team komen versterken?

Reageer voor 1 februari door een e-mail met motivatie en overzicht van opleiding en ervaring te sturen naar info@mind5training.nl t.a.v. Roelien Luijt o.v.v. ‘Sollicitatie Stagiair Sales en Marketing”.

We verwachten geen formele sollicitatiebrief, maar wel een mooie mail zonder spelfouten, waarbij je ingaat op:

-          Je motivatie, drijfveren en kernwaarden.

-          Wat je van een stage bij Mind5 Training verwacht.

-          Jouw ambities voor de toekomst.

-          Jouw liefde voor sport.

-          Wat je aanspreekt aan ons bedrijf.

-          De eisen die de opleiding aan je stageplaats stelt.

 

We zien uit naar je reactie!

 

Banner Banner Banner