Banner Banner Banner

Vacatures

Vacature Algemeen Directeur
Nieuwegein
HR-adviseur
Beekbergen
Financieel Medewerker (32 - 40 uur p/w)
Utrecht
Projectcoƶrdinator (Fondsen Sport & Cultuur)
Vianen

Voedingsdeskundige

Organisatie:
AALO
Opleiding:
Voedingsdeskundige
Plaats:
Leiden
Niveau:
Fitnessopleidingen
Website:
http://www.shortly.nl/ofd

Voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige Totaalpakket

Het Voedingsdeskundige Totaalpakket is een combinatie van Voedingsdeskundige level 1 (Food Base) Op locatie en Voedingsdeskundige level 2 (Food Revolution) Op locatie. Het pakket bestaat uit 6 lesdagen (3 dagen per opleiding) en biedt alle informatie, tips en tools om direct als Voedingsdeskundige aan de slag te kunnen. 


Voedingsdeskundige level 1 (Food Base) Op locatie

In Food Base wordt de gehele basis van voeding met je doorgenomen om jou wegwijs te maken in de wereld van voeding. We staan stil bij onderwerpen als de werking van de darmflora en de spijsvertering, delen basiskennis over de verschillende voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en spoorelementen en kijken naar de stofwisseling en een stukje coaching.

Voedingsdeskundige level 2 (Food Revolution)

In Food Revolution kijken we niet alleen naar voeding voor ons lichaam, maar ook naar voeding voor onze mind. We bespreken in totaal 7 elementen van voeding die jij kunt inzetten om een snelle verandering voor jezelf en jouw klanten te realiseren. Een opleiding die je niet wéér een nieuwe waarheid oplegt, maar jou juist uitdaagt je eigen weg te kiezen.


Tijden, locaties en data

Het Voedingsdeskundige Totaalpakket bestaat uit 6 opleidingsdagen (3 opleidingsdagen per opleiding).
Let op: het is niet verplicht om met de Voedingsdeskundige Level 1 (Food Base) te starten.


 Kosten

Het lesgeld voor het Voedingsdeskundige Totaalpakket bedraagt € 675,00. Dit is incl. het examengeld en het studiemateriaal.

 

Banner Banner Banner Banner