Banner Banner Banner

Vacatures

Vacature Algemeen Directeur
Nieuwegein
HR-adviseur
Beekbergen
Financieel Medewerker (32 - 40 uur p/w)
Utrecht
Projectcoƶrdinator (Fondsen Sport & Cultuur)
Vianen

Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI)

Organisatie:
HAN Sport en Bewegen
Opleiding:
Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI)
Plaats:
Arnhem
Niveau:
WO
Website:
http://www.han.nl/opleidingen/masters/sport-en-beweeginnovatie/

Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI)

Wilt u als sport- en beweegprofessional vernieuwing brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie (MSBI). Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

In het kort

Locatie: Hotel en congrescentrum Papendal / Papendallaan 3 Papendal Arnhem
Duur: 2 jaar
Studiebelasting: 1680 uur in totaal
Studiebelasting: 20 uur per week
Resultaat: Masterdegree
Kosten: € 15.700,-
U ontvangt 6% korting als u zich uiterlijk 1 juni 2014 aanmeldt voor de gehele opleiding (betaling in termijnen is mogelijk). Prijspeil 2014.

Praktijkgerichte opleiding

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, bent u in staat de benodigde innovatie daadwerkelijk te realiseren en te verankeren in uw dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren Masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid. 

Om u een beeld te geven: typische voorbeelden van innovaties in de afgelopen jaren:

Voor wie

U heeft minimaal 3 jaar werkervaring op hbo-niveau binnen sport en bewegen, bijvoorbeeld als projectleider, onderzoeker, beleidsadviseur of koepelorganisatiemanager. Of u verzorgt minstens 3 jaar onderwijs in of over de sport- en bewegingssector.

De studenten van de MSBI worden opgeleid om het innovatie- en professionaliseringsproces vorm te geven dat zich vandaag de dag afspeelt binnen de brede beroepspraktijk van sport en bewegen. Dit betekent dat de opleiding zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een sportmanager van een koepelorganisatie als NOC*NSF, maar bijvoorbeeld ook voor een leefstijladviseur bij een arbodienst. Een docent lichamelijke opvoeding kan zichzelf met deze opleiding verder professionaliseren, net als een beleidsadviseur van lokale, regionale of nationale overheid die sport met andere beleidsterreinen wil verbinden.

Erkend door de NVAO en CROHO

Deze opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO).

 

Banner Banner Banner Banner