Banner Banner Banner

Vacatures

Projectmanager Golazo Sports
Rotterdam
Teammanager
Heel Nederland
Ervaren Sales Executive (B2B)
Amsterdam
Accountmanager Cruyff Courts
Amsterdam

Negen zoekt Talent

Organisatie:
Negen
Plaats:
Eindhoven
Werkgebied:
Eindhoven
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
20-11-2018

Negen zoekt Talent

Breng jouw carrière in beweging

Wij zijn Negen; spelbepalers in beweging. En wij zoeken fris talent! Onze organisatie groeit. Voor onze projecten zoeken we daarom spelbepalers met diverse competenties voor verschillende gebieden. We zoeken talenten, die samen met ons zorgen voor energie, trots én geluk.

Ben jij het:

 • Verenigingstalent, dat blij wordt van het verder helpen van verenigingen?
 • Communicatietalent, dat voorop loopt met communicatie en een passie heeft voor contentcreatie?
 • Beleidstalent, met een hart dat sneller gaat kloppen bij analyse, beleidsontwikkeling en monitoring?

Dan zoeken wij jou!

We zoeken spelbepalers die:

 • Enthousiast zijn en out of the box durven denken en doen
 • Pas afgestudeerd zijn en een nieuwe uitdaging zoeken
 • Zichzelf willen ontwikkelen en willen leren van elkaar
 • Zich verantwoordelijk voelen en altijd voor de hoogste score gaan
 • Communicatief vaardig zijn en niet bang om voor een groep te staan of eigen initiatief te nemen

Wij bieden:

 • Een inspirerende werkomgeving en enthousiaste collega’s
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan
 • Veel inspiratie en ontwikkelmogelijkheden

Ben jij de spelbepaler die we zoeken en help jij ons om nog meer inwoners, verenigingen en dorpen in beweging te brengen? Stuur dan je CV en laat ons weten waarom jouw talent bij Negen past. Je mag zelf de manier kiezen om jouw motivatie met ons te delen. Kom maar op met jouw originele sollicitatie! Solliciteren kan via https://spelbepalers.nl/vacatures/talentgezocht/.

Als je wordt geselecteerd, nodigen we je uit voor onze selectiedag op dinsdag 27 november bij SX Eindhoven. Tijdens de selectiedag ga je alleen én samen met de andere kandidaten aan de slag om ons te laten zien, waarom jij de spelbepaler bent die we zoeken. Onderdeel van deze dag is ook het geven van een pitch, daarover ontvang je uiteraard nog meer informatie.

Bekijk hieronder wat voor talenten we zoeken.

Verenigingstalent

We zetten ons in om verenigingen te helpen vitaal te worden en te blijven. We ondersteunen verenigingen bij concrete hulpvragen en stimuleren ze te vernieuwen. Met jouw verenigingstalent ben je aanspreekpunt voor verenigingen. Je bent een echte verbinder en biedt verenigingen een luisterend oor om ze verder te helpen. Je stapt pro-actief op verenigingen af en gaat met hen in gesprek om behoeften boven tafel te krijgen. Je helpt bij de voorbereidingen van verenigingsavonden en gaat ook mee om bij bijeenkomsten te ondersteunen. Je werkt de input van de bijeenkomsten uit en gaat aan de slag met concrete hulpvragen die verenigingen stellen. Word je ook zo blij van het helpen van verenigingen? Ben je zelf actief in het verenigingsleven en heb je een relevante opleiding afgerond die van toepassing is op het werkveld (bijv. Sportkunde, SPECO of Sport, Gezondheid en Management)? Dan ben jij de spelbepaler die we zoeken.

Communicatietalent

Dagelijks brengen we veel inwoners, organisaties, verenigingen en zelfs hele dorpen in beweging. Dat doen we met behulp van krachtige (beweeg)concepten en sterke lokale merken. Deze concepten moeten vertaald worden naar onderscheidende en relevante content in woord en beeld. Je hart gaat sneller kloppen voor het ontwikkelen van creatieve content en deze op vernieuwende manier richting allerlei doelgroepen te verspreiden. Je hebt een neus voor nieuws en verhalen vertellen. Uiteraard heb je uitstekende schrijfvaardigheden en ben je niet schuw contact te leggen en interviews af te nemen. Ook kun je omgaan met websites en social media. Ben je ook nog handig in het ontwikkelen van videocontent en/of vormgeving? Dat is helemaal top! Je bent (net) afgestudeerd in de richting Media, Communicatie, Journalistiek, Copyright en/of Graphic Design.

Beleidstalent

In ons werk zijn we continue bezig met het creëren van ambities met en voor de gemeenschap. Dit begint met een goede analyse en onderbouwing. Je speurt graag naar allerlei feiten, cijfers en voorbeelden om strategie en beleid te onderbouwen. Je bent analytisch en nieuwsgierig. Beleid ontwikkelen we altijd interactief en op een inspirerende manier. Het kan gaan om beleid op het gebied van sport, sociaal domein, subsidies of maatschappelijk vastgoed. In het proces communiceren we met alle betrokkenen op een zorgvuldige wijze. Je legt dus makkelijk contact, vindt het leuk om te presenteren en bent maatschappelijk betrokken. Je kunt luisteren én adviseren op alle niveaus. Ook zie je snel kansen en verbindingen en schrijf je goed! Wij hebben ook vaak de rol om effecten van beleid te monitoren en relevante data aan te leveren. Als beleidstalent moet je op al deze onderdelen de juiste strategie en tactiek kiezen. En je hebt een relevante opleiding afgerond op het gebied van beleid, strategie, proces en/of onderzoek (HBO/WO niveau). Heb jij dit allemaal in huis? Dan ben jij het talent dat we zoeken!

 

Banner Banner Banner