Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort
Combinatiefunctionaris Badminton
Amsterdam
Train(st)er recreatief turnen
Ouderkerk aan de Amstel

Coachend leidinggevende

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Teamleider
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
29-10-2018

Coachend leidinggevende

Voor onze locatie Amsterdam zijn wij per 1 januari 2019op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Coachend leidinggevende

Locatie: Amsterdam 

30 uur per week
Van 1 januari 2019 tot en met 30 april 2019

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie? Alle inwoners van de gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • Kinderen in het basisonderwijs      goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • Sport, bewegen en een gezonde      levensstijl te stimuleren in de wijk door samen te werken met scholen, verenigingen      en andere partners
  • Sportverenigingen te versterken      doormiddel van ontwikkeltrajecten

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Collegialiteit binnen Team Sportservice is een vanzelfsprekendheid. Naast het werk wordt ook samen gesport in de vorm van bootcamp groepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen etc. En op verschillende kantoren wordt regelmatig een borrel georganiseerd om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.

Dit ga je doen

In jouw rol als coachend leidinggevende geef jij hiërarchisch leiding aan 19 gepassioneerde combinatiefunctionarissen. Deze medewerkers vormen 5 zelforganiserende teams. Jouw begeleiding is gericht op het helpen ontwikkelen en motiveren van jouw teams zodat zij de met de gemeente afgesproken projectdoelstellingen zo goed mogelijk kunnen realiseren. Je stemt frequent af met de medewerker planning die de aangevraagde sportstimuleringsactiviteiten voor de combinatiefunctionarissen plant.

Dit breng jij mee

Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare positieve ervaring met coachend leiderschap. Je bent een teamplayer en communicatief vaardig. Je weet resultaatgerichtheid te combineren met klant- en omgevingsgericht handelen. Je hebt affiniteit met sport. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. Voor werken buiten de kantooruren draai jij je hand niet om, flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start met een contract voor 4 maanden. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om vóór 29 oktober 2019 te solliciteren via onze website. Sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden in de periode van 5 tot en met 16 november 2019.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan via de mail contact op met Menno Garrett van ons kantoor in Amsterdam via mgarrett@teamsportservice.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang.  Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner