Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort
Combinatiefunctionaris Badminton
Amsterdam
Train(st)er recreatief turnen
Ouderkerk aan de Amstel

Accountmanager Fit & Gezond

Organisatie:
Kenniscentrum Sport
Plaats:
Ede
Werkgebied:
Ede
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
05-11-2018

Accountmanager Fit & Gezond

Voor Kenniscentrum Sport is Aardoom & de Jong op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte accountmanager met een verbindende instelling voor het team ‘Fit & Gezond’.
Als accountmanager ben je het visitekaartje van Kenniscentrum Sport. Je draagt actief bij aan het positioneren van de organisatie. Vanuit je ondernemende geest ben je alert op potentiële nieuwe klanten en draag je zorg voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Je bent een stevige gesprekspartner en goed op de hoogte van maatschappelijke vraagstukken, gerelateerd aan het thema ‘Fit & Gezond’.

Heb jij ervaring in brancheorganisaties gericht op gezond leven en bewegen? Weet jij nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen op het thema ‘Fit en Gezond’? Ben jij vernieuwend met een commerciële inslag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als accountmanager ben je de schakel tussen de relaties van Kenniscentrum Sport en haar kenniswerkers. Het team ‘Fit & Gezond’ bestaat uit circa 7 kenniswerkers die grotendeels zelfstandig hun werkzaamheden uitvoeren. Als accountmanager ben je eindverantwoordelijk voor de teamprestaties en leg je rechtstreeks verantwoording af aan de directie. Vanuit je rol als accountmanager bewaak je het overzicht en de werkverdeling, passend bij de kwaliteiten van desbetreffende medewerker. Je vervult een verbindende en enthousiasmerende rol om met het team de doelen uit het jaarplan te behalen. Daarnaast werk je nauw samen met de marketing- en communicatiemedewerkers. Tevens werk je cross-over met de andere vijf accountmanagers van de overige teams.
De ambitie van het thema ‘Fit & Gezond’ is om professionals en publieksgroepen bewuster te maken van het belang van meer bewegen en gezond leven. Dit doet Kenniscentrum Sport door samen te werken met professionals, zoals praktijkondersteuners, JGZ-professionals en leerkrachten. Als accountmanager ben je goed op de hoogte van trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen binnen dit thema en zoek je continu naar aansluiting bij bestaande en nieuwe partners. Belangrijke samenwerkingspartners zijn: Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO) jeugdgezondheidszorg, Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD), Voedingscentrum, Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG), Care for Obesity, Pharos, NL Actief, Vereniging Sport en Gemeenten, ministerie van VWS, NOC*NSF en Centrum Gezond Leven (CGL).

Functie-eisen:

  • Hbo-/ Academisch werk- en -denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring in het werkveld met betrekking tot het thema Fit & Gezond (bijv. gezondheidszorg, zorgverzekeraar of een aanverwante brancheorganisatie).
  • Stevige persoonlijkheid met daadkracht en een resultaatgerichte instelling.
  • Netwerker met goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Ondernemend, extern gericht en een doorpakker.
  • Verbindend, besluitvaardig en duidelijk.
  • Teamplayer met een goed ontwikkelde politieke sensor.

Kenniscentrum Sport
Voldoende sporten en bewegen zijn onmisbaar voor een gezonde leefstijl en een vitale samenleving. Kenniscentrum Sport brengt actueel wetenschappelijk onderzoek samen met bewezen ervaringen uit de praktijk. Ze delen die kennis, maken hem praktisch bruikbaar en helpen professionals en publiek bij het maken van betrouwbare keuzes. Daarmee dragen ze bij aan een vitale sportsector en een sportieve samenleving, waarin iedereen kan meedoen. Kenniscentrum Sport biedt onderbouwde en praktisch toepasbare kennis aan onder andere sportorganisaties (bonden en verenigingen), gemeenten, zorg, onderwijs en publiek. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze belangrijkste opdrachtgever. Kenniscentrum Sport is gevestigd in Ede en er werken circa 60 medewerkers.

Het Kenniscentrum Sport kiest in 2019 voor zes thema’s. De thema’s zijn: Fit & Gezond, Meedoen door sport, Waarde van sport, Beter leren bewegen, Topsport en Veilig sporten.
Aan elk thema werkt een team van kenniswerkers met een accountmanager.

Arbeidsvoorwaarden
Kenniscentrum Sport biedt een dienstverband voor een jaar, met de intentie dit om te zetten in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Bij deze functie hoort een salaris passend bij de zwaarte van de rol. In nader overleg overeen te komen. Het betreft hier een fulltime functie (minimaal 38 uur per week).

Procedure
Bij de werving en selectie laat Kenniscentrum Sport zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk, voor maandag 5 november 2018 tegemoet via het online sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong. De gesprekken bij Kenniscentrum Sport vinden plaats op 20 november (1e ronde) en 23 november (2e ronde).

Contactpersonen
Drs. Sylvia van de Wetering, e-mail: vandewetering@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-50121291.
Romy Broekroelofs, e-mail: romy@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-22973182.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner