Banner Banner Banner

Vacatures

Communicatie- en Marketingspecialist
Schiedam
Reserveringsmedewerker / financiƫle administratie
Amersfoort
Combinatiefunctionaris Badminton
Amsterdam
Train(st)er recreatief turnen
Ouderkerk aan de Amstel

Projectmanager bij Schooljudo

Organisatie:
Schooljudo B.V.
Plaats:
Haarlem
Werkgebied:
Haarlem
Branche:
Sportmarketing
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
19-10-2018

Projectmanager bij Schooljudo

Schooljudo is per direct opzoek naar een proactieve duizendpoot die een kick krijgt van tevreden klanten.

Schooljudo is een initiatief van Olympisch medaillewinnaar Ruben Houkes. Om ‘zijn’ sport judo in te zetten als belangrijk middel om docenten te helpen bij het creëren van een veilige, fijne sfeer en pedagogisch klimaat. Bij Schooljudo geloven wij dat dit de basis vormt om iedere groep en ieder kind in zijn of haar kracht te zetten.

Wij brengen de eeuwenoude filosofie van het judo, ontstaan als onderwijsmethodiek, de basisschool in. Zowel op de judomat als in het klaslokaal. Daarmee leveren wij een significante bijdrage aan de fysieke en sociaal- emotionele ontwikkeling van een kind. Én aan de groepsdynamica van een klas.

Functieomschrijving

Onze huidige projectmanager heeft versterking nodig! Samen zorgen jullie ervoor dat alle projecten strak georganiseerd zijn en een fantastisch succes worden. Jouw doel is om het Schooljudo programma efficiënt, daadkrachtig en kwalitatief goed georganiseerd te krijgen voor onze klanten.

Onze salesmensen en projectmanagers werken nauw samen. De projectmanager is de spil in de uitvoering en zorgt ervoor dat alle verkochte projecten op scholen daadwerkelijk worden uitgevoerd naar onze eigen kwaliteitsmaatstaven en naar tevredenheid van de klant en school. De projectmanager ontfermt zich daarnaast over onze poule, en het niveau van, freelance Entertrainers. Tenslotte zorgt de projectmanager dat de materialen zoals judopakken en matten op tijd op de juiste locaties worden geleverd.

Als projectmanager ben jij een kei in overzicht creëren, plannen & prioriteren. Jij krijgt zaken geregeld en mensen in beweging. Op hectische momenten, ben jij diegene die zijn of haar hoofd koel weet te houden. Op een gemiddelde dag bij Schooljudo:

 • Bijt jij je vast in een gestroomlijnde logistiek van de Schooljudo materialen;
 • Zorg jij voor een goed lopende organisatie van het Schooljudo programma;
 • Waarborg jij de klanttevredenheid van een 8.5;
 • Draag jij het Schooljudo verhaal uit naar de organisaties en mensen met wie je werkt.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Communicatief vaardig, jong van geest, teamplayer, toegewijd & energiek
 • Resultaatgericht met een winnaarsmentaliteit en tegelijkertijd veel empathisch vermogen
 • Affiniteit met Excel, CMS & CRM systemen
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in projectmanagement en planning;
 • 40 uur per week (geen parttime);
 • Woonachtig in een straal van 20km rondom Haarlem;
 • In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een salarisniveau, afhankelijk van jouw werkervaring, tussen de €2000 - €2700 per maand. Daarnaast bieden wij een uitdagende en veelzijdige baan binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten de dag met 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA verzeild raken. Tijdens onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes ontstaan onze leukste en beste ideeën. Tenslotte biedt deze functie veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

Interesse?

Heb je interesse en kan je niet wachten om team Schooljudo te komen versterken? Reageer dan voor 19 oktober en stuur je CV en korte motivatie naar nick@schooljudo.nl. Meer info? www.schooljudo.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner