Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Combinatiefunctionaris Urban Sports

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
05-08-2018

Combinatiefunctionaris Urban Sports

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Combinatiefunctionaris Urban Sports (m/v)
Regio Amsterdam
15 uur per week vanaf 1 september 2018 tot en met 31 juli 2019

Deze functie is te combineren met de functie/vacature Topscore Fit tot maximaal 38 uur per week

 

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen, GGD en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid
  • scholen ondersteunen om een sterke basis neer te zetten voor een leven lang bewegen en een gezonde leefstijl door advisering, kennis overdracht en activiteiten op en rond de school

 

Stichting Sportservice Amsterdam, onderdeel van Team Sportservice, is de werkgeversorganisatie voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches in Amsterdam. Deze functionarissen worden ingezet bij Amsterdamse sportverenigingen, op Amsterdamse scholen en op sportstimuleringstrajecten in de gemeente Amsterdam.

 

Dit ga je doen

Je bent als combinatiefunctionaris Urban Sports actief in stadsdeel Zuid om een samenhangend aanbod urban sports te realiseren (urban hockey, 3x3 basketbal en freerunning). Je helpt de aanwezige sportaanbieders om hun krachten te bundelen zodat zij een samenhangend gezamenlijk programma urban sports in De Pijp en Rivierenbuurt aanbieden. Je legt dwarsverbanden tussen de verschillende urban sports en de meer reguliere sportaanbieders van hockey, basketbal, atletiek en turnen. Je werk hiervoor samen met een groot aantal samenwerkingspartners in de wijk.

 

Dit breng jij mee

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent goed in plannen en organiseren. Je hebt organisatiebewustzijn, bent een verbinder, en bent goed in het onderhouden van relaties. Je kunt goed luisteren en doorvragen. Je bent laagdrempelig, stapt gemakkelijk op mensen af en verstaat de kunst van het enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Je bent in staat om jongeren te motiveren om te gaan bewegen. Je kan zelfstandig te werk kan gaan, hebt een coachende stijl met natuurlijk overwicht. Je bent doortastend en hebt aantoonbare ervaringen het verbinden van diverse (vrijwillige) organisaties. Je bent in staat de opgezette samenwerkingsverbanden te borgen en daarmee continuïteit van het sportaanbod te realiseren.

 

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met je collega combinatiefunctionarissen, de leidinggevende van de combinatiefunctionarissen, Stadsdeel Zuid en de sportcoördinatoren bij de gemeente Amsterdam.

Het contract gaat per 1 september in en loopt tot en met 31 juli 2019, waarbij verlenging tot de mogelijkheden behoort. Qua arbeidsvoorwaarden val je in schaal 8 van de cao Sport waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Menno Garrett, leidinggevende Sportservice Amsterdam, telefoon 06 – 455 769 82.


Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De uiterste reactiedatum van deze vacature is zondag 5 augustus. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner