Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Jeugdsportcoördinator voetbal

Organisatie:
St. Werkgever Sportclubs Den Haag
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
03-08-2018

Jeugdsportcoördinator voetbal

Geef de perfecte pass aan de voetbalverenigingen in Den Haag

Scoren door een glimlach te toveren op het gezicht van de jeugd, ouders en trainers? Jij doet het! Sterker nog: de assists -in de vorm van kennisdeling- die jij als jeugdsportcoördinator geeft aan de trainers zorgen voor monsterscores. Zo breng je het amateurvoetbal in Den Haag naar een hoger niveau.

Jouw speelveld
Wrijf maar alvast in je handen, want jij krijgt van ons twee verenigingen in stadsdeel Loosduinen toegespeeld, waar jij het technisch kader naar the next level brengt. De jeugdleden en de trainers zijn al warmgelopen om jou hun talenten te laten zien.

Jouw tak van sport
De kwaliteit verbeteren bij de sportclubs, daar ga jij voor. Je begeleidt de trainers en houdt contact met het bestuur van de clubs. Door jouw aandeel binnen de clubs worden de verenigingen sterker gemaakt, waardoor de jeugd meer kan bereiken op het gebied van voetbal. Als jeugdsportcoördinator voetbal werk je 22,8 uur per week en kom je in dienst bij WSDH (Werkgever Sportclubs Den Haag).

Met jouw sportersmentaliteit ga je altijd voor de winst, bij alles wat je doet:

 • Het begeleiden en opleiden van de trainers.
 • Overleg voeren met de trainers en coördinatoren.
 • Coördinatie circuittrainingen.
 • Op beleidsmatig gebied een verbeterslag maken.

Jouw team
Het bestuur, de trainers, de vrijwilligers, de leden en jij hebben 1 ding gemeen: de liefde voor de voetbalsport. Fair play en plezier in het beoefenen van de sport staan hierbij voorop. Vanuit WSDH zijn er vier collega’s die als jeugdsportcoördinator voetbal werkzaam zijn bij één of meerdere verenigingen, waarmee regelmatig overleg is. Daarnaast is er minimaal twee keer per jaar een bijeenkomsten waarbij alle jeugdsportcoördinatoren elkaar kunnen ontmoeten.

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever

Al sinds 2008 werken we als Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) aan de formule van succesvolle sportstimulering in onze hofstad. Als een van de weinigen in onze sector zijn we een stabiele werkgever voor ruim 80 combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en streetsportleiders in Den Haag. Bij ons hebben sportieve medewerkers die hun vak goed uitoefenen uitzicht op een vaste aanstelling.

WSDH staat nauw in contact met 50 sportverenigingen waaraan jij en je collega-jeugdsportcoördinatoren en buurtsportcoaches worden uitgeleend. Met elkaar werken we aan de maatschappelijke betrokkenheid in de wijken in Den Haag. Ook biedt onze stichting een passend en veelzijdig sportaanbod op 100 Haagse scholen.

Jouw winst (o.b.v. een 38-urige werkweek)

 • De glimlach op de gezichten van ‘jouw’ voetballende jeugd.
 • Een brutomaandsalaris van minimaal € 2134.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 24 vrije dagen per jaar.
 • Een vergoeding voor kleine kosten en aanvullende verzekeringen.
 • Mogelijkheden om bij te scholen.
 • Een pensioenfonds.

In jouw sporttas

Talent, kennis en enthousiasme: als het gaat om voetbal heb jij het allemaal. En dat deel je maar al te graag met de jeugd en trainers van sv Die Haghe en sv Houtwijk. Je houdt graag overzicht, waarbij je gestructureerde werkwijze goed van pas komt. Jouw ondernemende houding en ambitie om jezelf te ontwikkelen, krijgt hier volop de ruimte. Verder breng je mee:

 • Minimaal mbo 4-sportopleiding aangevuld met een trainersopleiding (UEFA C/TC III).
 • Ervaring binnen de verenigingswereld en met het geven van voetbaltrainingen op scholen.
 • Parttime beschikbaarheid van 22,8 uur per week. Sowieso de maandag- en woensdagavond.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Jouw transfer

Je kan ons overtuigen door een leuke presentatie over jezelf of een goede motivatie en jouw cv te sturen naar info@swsdh.nl (of via WeTransfer). Wellicht nodigen we je dan uit voor een goed gesprek! Stuur jouw sollicitatie voor vrijdag 3 augustus 2018 naar info@swsdh.nl.

Vragen over de vacature of procedure? Stel deze aan Chantal Zanoni, via chantal.zanoni@swsdh.nl of 070 – 368 60 46.

 

Banner Banner Banner