Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Buurtsportcoach / Beweegcoach

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Schiedam
Werkgebied:
Schiedam
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
05-08-2018

Buurtsportcoach / Beweegcoach

Team Sportservice is voor de inzet in de gemeente Schiedam per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Buurtsportcoach / beweegcoach (m/v)

28 uur per week

Waar kom je terecht?
In de gemeente Schiedam wordt door veel organisaties (samen)gewerkt om een actieve, sportieve, gezonde en culturele leefstijl te bereiken onder alle inwoners. Schiedammers delen het plezier van bewegen, sport en cultuur. Ze voelen zich fit en gezond en kunnen hun energie kwijt. De stad gaat erop vooruit. Schiedammers doen mee, horen er bij en zijn trots op hun stad.

Als buurtsportcoach / beweegcoach word je vraaggericht, themagericht en gebiedsgericht ingezet met als doel Schiedammers structureel (meer) te laten bewegen en sporten.  Je richt je op alle inwoners van jong tot oud maar jouw inzet is vooral gericht op de inactieve Schiedammer. Als coach stimuleer je beweging in letterlijke en figuurlijke zin. Tevens ben je op operationeel vlak aanspreekpunt voor de diverse partners in jouw werkgebied (beweeg- en sportaanbieders, scholen, maatschappelijke- en zorginstellingen, wijkondersteuningsteams e.d.). Centraal hierbij staat het (helpen) opzetten, verbeteren of vernieuwen van het beweeg- en sportaanbod. Inhoudelijke aansturing vindt plaats vanuit de gemeente Schiedam.

 Dit ga je doen

Je initieert, organiseert, adviseert en (waar nodig) doe je (tijdelijk) de uitvoering van (nieuwe) vraaggerichte sport- en beweegactiviteiten en -evenementen die bijdragen aan de ambities, zoals opgenomen in het Uitvoeringsprogramma Bewegen en Sporten Schiedam. Een belangrijk aandachtspunt hierin is het leveren van een bijdrage aan het inventariseren en analyseren van wensen/behoeften van de inwoners en het inzichtelijk maken en communiceren van het sport- en beweegaanbod.

Je stemt de activiteiten af met alle betrokken partners in jouw werkgebied. Je draagt bij aan   (nieuwe) samenwerkingen tussen bewegen/sporten en andere beleidsterreinen waaronder cultuur, onderwijs, zorg en welzijn. Tevens verwijs jij waar nodig inwoners naar bestaand beweeg- en sportaanbod (soms zelfs door middel van 1 op 1 gesprekken).

Kortom: Jij bent een pionier, werkt praktisch en resultaatgericht vanuit een samenwerkingsgerichte aanpak. Je bent een proactieve, flexibele en communicatieve persoonlijkheid, die goed zelfstandig kan werken, over de nodige creativiteit beschikt en bewegen en sporten op een enthousiaste wijze overbrengt.

Dit breng jij mee

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-studie op het gebied van sport en bewegen. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs, hebt kennis van Schiedam en bent bij voorkeur woonachtig in de regio. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. Voor werken buiten de kantooruren draai jij je hand niet om, flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij Team Sportservice Zuid-Holland. Behalve een baan die er toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je start bij voorkeur per 1 september 2018 met een tijdelijk contract tot 1 april 2019. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 7.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website.  Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met Harry Akkermans van Team Sportservice Zuid-Holland via telefoonnummer 06-12900270.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten krijgen voorrang. De sluitingsdatum is zondag 5 augustus 2018. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen woensdag 8 en vrijdag 17 augustus.

Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

Banner Banner Banner