Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Teammanager CTO Amsterdam Vrouwenbasketball

Organisatie:
Nederlandse Basketball Bond: NBB
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Teammanager
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
21-07-2018

Teammanager CTO Amsterdam Vrouwenbasketball

Vacature stagiair Nederlandse Basketball Bond bij CTO Amsterdam

 

Heb jij een passie voor talentontwikkeling en scoor je driepunters op het gebied van organiseren en communiceren? Wil jij een halfjaar/jaar lang ervaren hoe het is om in een topsportomgeving te werken? Dan heeft de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een stageplaats voor jou! De NBB is vanaf september 2018 op zoek naar een stagiair voor de functie teammanager CTO Amsterdam voor het Vrouwenbasketbalteam.

Stageplaats, voor september 2018 t/m juli 2019, 38 uur per week.
(Het is ook mogelijk een halfjaar stage te lopen)

De organisatie
De Nederlandse Basketball Bond (NBB) zet zich, samen met verenigingen, leden en vrijwilligers in om de mooiste sport ter wereld en haar omgeving nog leuker, beter en groter te maken. Dat gebeurt aan de hand van het meerjarenbeleidsplan 2017+ ‘Basketball: iedereen, altijd & overal!’.
Onze talenten trainen in het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Amsterdam.
Dit is ondergebracht bij Topsport Amsterdam en biedt, in samenwerking met zes nationale sportbonden, talentvolle sporters een unieke kans om fulltime te trainen, te studeren en te wonen in Amsterdam. Alle faciliteiten zijn op fietsafstand bereikbaar. Het CTO Amsterdam Vrouwenbasketball/ Mannenbasketball is een fulltime trainingsprogramma voor talentvolle Nederlandse basketbalsters/basketballers.

De functie
De NBB is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de functie teammanager bij CTO Amsterdam Vrouwenbasketball.

Als teammanager bij CTO Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van operationele taken rondom de sportprogramma’s voor onder andere trainingen, wedstrijden en evenementen.
De teammanager draagt zorg voor de noodzakelijke randvoorwaarden en faciliteiten voor het team en draagt mede zorg voor het uitvoeren en bewaken van het jaarplan.

Tevens ben je als teammanager medeverantwoordelijk voor de communicatie over- en de positionering van het CTO Amsterdam Vrouwenbasketball programma binnen de relevante sportmarkten. Je verzorgt en ontwikkelt de verschillende communicatiemiddelen zoals de website en social media. Je vult deze taken, in overleg, op je eigen creatieve en kundige manier in.

Wij vragen
Een enthousiaste stagiair met flexibiliteit in stagewerktijden die gemotiveerd is mee te werken aan onze route op weg naar succes. Herken jij jezelf in onderstaande:

-          Volg je een relevante MBO of HBO sportmarketing en/of sportmanagement opleiding in het 3e  of 4e  jaar?

-          Ben je flexibel en betrokken bij het programma? Avond- en weekendwerk komt regelmatig voor.

-          Heb je een passie voor (top)sport en ben je geïnteresseerd in talentontwikkeling?

-          Kun je zelfstandig werken en toon je initiatief?

-          Heb je leiderschapskwaliteiten, maar kun je ook goed in opdracht van iemand werken?

-          Ben je verzorgend ingesteld en ben je communicatief, probleemoplossend en organisatorisch vaardig?

Wij bieden
Een uitdagende werkomgeving middenin de topsportomgeving van een kwalitatief snelgroeiende sport. Een gevarieerd takenpakket, afgestemd op je studie en ruimte voor eigen invulling. De stage is mogelijk in combinatie met een onderzoek.

Wil je meer informatie over deze stage dan kun je contact opnemen met Lotte Sibbald, projectmanager Orange Lions Academy.
Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11823391 of per e-mail orangelionsacademy@basketball.nl.

Raadpleeg voor meer informatie over CTO Amsterdam Vrouwenbasketball de website www.basketball.nl/oranje-topsport/cto of de Facebook-pagina van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball: www.facebook.com/CTObasketball.

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze stageplaats? Stuur dan voor 21 juli 2018 jouw motivatie en CV naar orangelionsacademy@basketball.nl onder vermelding van: “Stage teammanager CTO Amsterdam”.

 

Banner Banner Banner