Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Makelaar sport, bewegen en gezondheid

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Muiden
Werkgebied:
het Gooi
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
18-07-2018

Makelaar sport, bewegen en gezondheid

Team Sportservice is voor de regio ‘t Gooi op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Makelaar sport, bewegen en gezondheid
20-30 uur per week

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

Dit ga je doen

Je stimuleert, coördineert, netwerkt en verbindt tussen alle betrokken partijen in de buurt. Je gesprekspartners zijn onder andere maatschappelijke organisaties, gemeente, zorginstellingen, welzijnswerk, scholen en inwoners. Je bent in staat vrijwilligers te werven, te enthousiasmeren en te begeleiden in het oppakken van een rol of taak.

Samen met scholen, verenigingen, inwoners en partners in wijk en kern, ontwikkel je programma’s en ideeën op het gebied van sport en bewegen en een gezonde levensstijl die aansluiten bij de wensen en behoeften. Je onderbouwt dit financieel en maakt een vertaalslag in een concreet plan van aanpak, inclusief tijdsplanning. Tevens regisseer je de implementatie hiervan. Je weet hoe je de juiste snaar kunt raken om mensen te motiveren en te stimuleren.

De taak van JOGG regisseur is onderdeel van het takenpakket. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. De JOGG-regisseur brengt tot uitdrukking dat het voeren van regie over partijen (gemeente, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven) belangrijk is. Het is van belang dat beweging op gang wordt gebracht waarbij samenwerking en samenhang voorop staat zodat de gewenste resultaten worden bereikt. Eerst en vooral is de regisseur degene die partijen bij elkaar brengt, verbindingen legt en stimuleert en enthousiasmeert. Je schrijft het Plan van Aanpak, bewaakt de uitvoering hiervan en evalueert de inzet, inclusief schriftelijke rapportage.

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, gericht op sport(management). Je bent bereid om op wisselende tijden en tijdens de schoolvakanties te werken. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. De werkdagen en uren zijn in overleg te plannen. Heb je ervaring met JOGG? Dan heb je al een eerste voorsprong te pakken.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start, bij voorkeur per 1 september 2018, met een tijdelijk contract tot 1 juli 2019, een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 8.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onderstaande rode button.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met Eduard van Winsen van Team Sportservice ‘t Gooi 06-53 47 98 74.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De uiterste reactiedatum is 18 juli 2018. De gesprekken vinden plaats op 24 en 25 juli. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer

Banner Banner Banner