Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Regiomedewerker aangepast sporten

Organisatie:
Team Sportservice
Plaats:
Muiden
Werkgebied:
het Gooi
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
18-07-2018

Regiomedewerker aangepast sporten

Team Sportservice is voor de regio ‘t Gooi op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Regiomedewerker aangepast sporten
22-30 uur per week

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

Dit ga je doen

In jouw rol als regiomedewerker vervul je een spilfunctie binnen het aangepast sporten in de regio ‘t Gooi. De werkzaamheden bestaan uit het stimuleren en optimaliseren van het aangepaste sportaanbod in deze regio. In deze functie geef je persoonlijke sportadviezen aan mensen met een beperking en ondersteun je verenigingen en organisaties. Je initieert activiteiten en draagt bij aan de promotie en communicatie hiervan. Je bent een echte netwerker en breidt je contacten binnen het sociale domein uit en onderhoudt deze. Je ziet waar kansen liggen en benut deze ten volste. Je legt verbindingen en contacten om het aangepast sporten aan te laten sluiten bij activiteiten in de breedtesport.

Dit breng jij mee

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, een HBO-opleiding (zoals ALO) is een pré. Wij vragen wel MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en het werkterrein sport, welzijn en vrijwilligerswerk. Je bent bereid om zo nodig op wisselende tijden, avonduren en weekenden en tijdens de schoolvakanties te werken. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een auto.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start, bij voorkeur per 1 september 2018, met een tijdelijk contract voor een jaar, een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren.  Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 7.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onderstaande rode button.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met Eduard van Winsen van Team Sportservice ‘t Gooi 06-53 47 98 74.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De uiterste reactiedatum is 18 juli 2018. De gesprekken vinden plaats op 24 en 25 juli. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer

Banner Banner Banner