Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Sportleider BSO Utrecht 8+

Organisatie:
SportUnie
Plaats:
Utrecht
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
26-08-2018

Sportleider BSO Utrecht 8+

Sportleider voor een Sport BSO Hangmat, Utrecht (ca. 15 uur)

We zijn met ingang van 27 augustus op zoek naar een enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker voor Sport BSO in Utrecht. Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast werk je 2 of 3 hele dagen á 8,5 uur per dag tijdens de schoolvakanties.

Samen werken in een gezellige omgeving

Op deze buitenschoolse opvang creëer jij als sportmedewerker op de BSO een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met je collega’s waarmee je in een hecht team samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten zoals koken, knutselen, sporten, spelen of iets anders creatiefs. Waarbij jij uiteraard de vrijheid hebt om allerlei leuke sportactiviteiten in te brengen binnen je team. Jij zorgt met plezier voor:

 • De veiligheid van kinderen: die gaat voor alles.
 • Nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
 • Een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
 • Goed contact met ouders en verzorgers.

 

Werken bij BSO Hangmat

De BSO is gevestigd in een Tropical dansschool met een tropische inrichting. Deze locatie ligt op sportpark Hoograven. Direct grenzend aan de BSO is een groot sportveld te vinden die verschillende uitdagingen biedt. Het geasfalteerde voetbal/basketbal veld is direct zichtbaar vanuit de BSO. Daar omheen ligt een prachtig veld. De locatie biedt een gezellige ontspannen sfeer waarbij deze doelgroep in de zithoeken samen komt. De kinderen hebben de mogelijkheid om samen te chillen, de dag door te nemen, een spel te doen of strips te lezen. Uiteraard is er ook ruimte voor creativiteit als daar behoefte aan is. Naast de binnenruimte heeft de BSO toegang tot het terras waar met mooi weer buiten gezeten kan worden. BSO Hangmat is een 8+ locatie.

Herken jij jezelf hierin?

Jij barst van de creativiteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele sportactiviteiten. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Jij past perfect bij ons, want je hebt:

 • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Sport en Bewegen (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Alo of Sportkunde
 • affiniteit met het werken met kinderen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

 

Wij bieden jou

Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Daarnaast kun je -indien gewenst- op andere (sport) BSO’s in jouw regio extra invallen. Bij ons krijg je:

 • een jaarcontract voor 14,88 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Jouw werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag. En 2 á 3 hele dagen tijdens de schoolvakanties.
 • € 1.987,- tot € 2.712,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld.
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
 • een vergoeding van je reiskosten.
 • trainingen en cursussen.
 • een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
 • een bijdrage aan je sportabonnement.
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
 • een prima pensioenopbouw.

 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is de organisatie een stichting. Dit betekent dat ze geen winstoogmerk hebben. Wat ze verdienen komt ten goede aan het primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt de organisatie extra bijzonder. Wij bieden met 1500 medewerkers op ruim 280 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.

Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

SportUnie

SportUnie is een bemiddelaar voor middelbaar en hoger opgeleid sport personeel. Wij werven, screenen en selecteren voor onze opdrachtgevers sportmedewerkers, sportkundigen en gymdocenten. Wij gaan graag met jou het gesprek aan over jouw carrièremogelijkheden en kijkt daarbij verder dan je CV. Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

 

Interesse? Solliciteer of schrijf je in!

Banner Banner Banner