Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Sportleider BSO en VSO Nieuwegein

Organisatie:
SportUnie
Plaats:
Nieuwegein
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
13-08-2018

Sportleider BSO en VSO Nieuwegein

Wij zijn op zoek naar een ervaren, creatieve en sportieve Pedagogisch medewerker voor (Sport) BSO en VSO in Nieuwegein die per direct kan beginnen.   Interesse? Solliciteer hier 

Samen werken in een gezellige omgeving

 

Op deze buitenschoolse opvang in Nieuwegein creëer jij als pedagogisch medewerker BSO een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met je 3 andere collega’s waarmee je in een hecht team samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten zoals koken, knutselen, sporten, spelen of iets anders creatiefs. Denk aan het bakken van groentechips, het maken van lampionnen of lekker een potje voetballen. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee. Jij zorgt met plezier voor:


De veiligheid van kinderen: die gaat voor alles.

 • Nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
 • Een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
 • Goed contact met ouders en verzorgers.

Werken bij Sport BSO Bikkels

De Sport BSO is gevestigd in de ruimte van voetbalvereniging Geinoord, en ligt in de mooie omgeving van park Oudegein in Nieuwegein. Sport BSO Bikkels heeft ook twee binnenruimtes tot haar beschikking waar kinderen hun creativiteit kwijt kunnen. De ingang is bij de rode deuren.

De Sport BSO is een locatie waar uiteraard veel gesport wordt. Iedere dag staat een sportactiviteit gepland, zoals bijvoorbeeld voetbal, slagbal, hockey, tikspelen, verspringen, dansen. Daarnaast worden er ook knutselactiviteiten en spelletjes aangeboden. In de vakanties wordt gewerkt met verschillende themaweken. Ook organiseren we regelmatig sportclinics in samenwerking met Sport ID Nieuwegein zoals tennis, tafeltennis, rugby, free running. Het gaat om kinderen van 6 – 12 jaar.

Je bent werkzaam op de VSO op maandag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 9.00 uur en op de BSO op maandag, dinsdag en donderdag. De werktijden op de BSO zijn van 13.30 uur tot 18.30 uur tijdens schoolweken, en drie volledige dagen tijdens schoolvakanties.


Herken jij jezelf hierin?


Jij barst van de creativiteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele spelletjes en de leukste uitstapjes. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Daarnaast weet je feilloos wat een kind nodig heeft en wat hem of haar blij maakt. Jij past perfect bij ons, want je hebt:

 • een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent of Pabo, Cios, Sport en Bewegen niveau 3/4 ALO, Sportkunde, 
 • affiniteit met het werken met kinderen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Wij bieden jou


Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst.  Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Daarnaast kun je -indien gewenst- op andere BSO’s in jouw cluster extra invallen. Bij ons krijg je:

 • een jaarcontract voor 20,64 uur per week. Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag op de BSO. En maandag, donderdag en vrijdag op de VSO.
 • € 1.987,- tot € 2.712,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld.
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
 • een vergoeding van je reiskosten.
 • trainingen en cursussen.
 • een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
 • een bijdrage aan je sportabonnement.
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
 • een prima pensioenopbouw.

 

Bedrijfsprofiel


De opdrachtgever is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt de opdrachtgever extra bijzonder.

Wij bieden met 1500 medewerkers op ruim 280 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

SportUnie

SportUnie is een bemiddelaar voor middelbaar en hoger opgeleid sport personeel. Wij werven, screenen en selecteren voor onze opdrachtgevers sportmedewerkers, sportkundigen en gymdocenten. Wij gaan graag met jou het gesprek aan over jouw carrièremogelijkheden en kijkt daarbij verder dan je CV. Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

 

Interesse? Solliciteer nu

Banner Banner Banner