Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

Stagiair (3e-jaars) met passie voor marketing en affiniteit met sport

Organisatie:
MQ Scan
Plaats:
Haarlem
Branche:
Marketing/communicatie
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-09-2018

Stagiair (3e-jaars) met passie voor marketing en affiniteit met sport

Meeloop stage: De Nederlandse jeugd gezonder maken!

Geloof jij dat sport & bewegen van groot belang is voor een gezonde toekomstige generatie? Vind je het leuk veel te leren én iets bij te dragen aan een gezonde wereld. Ben je servicegericht, goed in het produceren van aansprekende content en lijkt het je leuk mee te bouwen aan de Start Up MQ Scan?
Kom dan bij ons stage lopen!

Wie en wat is de MQ Scan?

MQ Scan is een ‘social enterprise’ in een startende fase. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Een goede motoriek is cruciaal met het oog op “een leven lang sport”. Wij maken ons dan ook al enige tijd zorgen over het motorische niveau van de jeugd op basisscholen.
De MQ Scan biedt professionals een tool om snel en eenvoudig inzicht te verkrijgen in de motoriek van kinderen en de ontwikkeling hiervan. Een tool die volledig is gedigitaliseerd en professionals direct inzichten geeft. Wij helpen professionals bij het verkrijgen van motorisch inzicht, om vanuit hier gericht aan de slag te kunnen gaan, om de motoriek te verbeteren. Kijk voor meer informatie op
MQ Scan. (www.mqscan.nl)

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA verzeild raken. MQ Scan is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Daarnaast biedt deze salesfunctie veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

Stage-opdracht

Wij zijn op zoek naar een student die zijn / haar bijdrage levert aan de bekendheid van de MQ Scan en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Concreet zal je opdracht inhouden dat je de bekendheid van de MQ Scan weet te vergroten onder potentiële afnemers. Dit willen we vooral online realiseren.
Daarnaast ben je dagelijks werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren.

Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je mee neemt naar de werkvloer.

Denk en werk mee!

- Content plan (strategie en acties) ontwikkelen;
- Produceren van content voor nieuwsbrief, website en social kanalen;
- Online partnerships sluiten om bereik en netwerk te vergroten (online linkbuilding); - Optimaliseren online / social kanalen MQ Scan.

Wanneer pas je goed bij MQ Scan?

Voor deze opdracht zoeken we een 3e-jaars student. Marketingpassie is een must en je hebt affiniteit met sport & bewegen. Verder zoeken wij iemand die voldoet aan:
- Fulltime beschikbaar is (eventueel is een 32-urige werkweek bespreekbaar);
- Kennis heeft van online marketing;

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen;
- Je bent zelfstandig en verantwoordelijk, je kan dit ook aantonen met voorbeelden;
- Proactief & initiatiefrijk: Je komt met ideeën en eigen inbreng;
- Daadkracht: Je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk ook uit;
- Klantgericht: Je vindt het plezierig om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven.

Stuur een mail naar soojin@mqscan.nl 

 

Banner Banner Banner