Banner Banner Banner

Vacatures

Programmacoordinator School & Wijk programma
Rijswijk
Sportmanagement traineeship Alkmaar
Alkmaar
Sportmanagement traineeship Rotterdam
Rotterdam
Assistent Accountant Sport
Amsterdam

The Little Gym zoekt Instructeurs

Organisatie:
The Little Gym Den Haag
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Overige instructeurs
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
15-09-2018

The Little Gym zoekt Instructeurs

Ben je enthousiast, actief, gemotiveerd en zoek je een leuke en uitdagende mogelijkheid om met kinderen te werken? Dan ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn!

Wie zoeken wij?

Voor de vestiging in Den Haag zoeken we fulltime en parttime instructeurs die flexibel zijn en ook in de weekenden kunnen werken om lessen te verzorgen, verjaardagsfeestjes te organiseren en te assisteren bij vakantieprogramma's.

Profiel omschrijving

Een turnachtergrond en ervaring met lesgeven is een pré. Heb je kennis van de Engelse taal, ben je lichamelijk fit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan horen we graag van je!

Wat zijn je taken?

Als instructeur bij The Little Gym® werk je in een team en geef je les aan kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Daarnaast speel je een actieve rol bij het verstrekken van informatie over het programma aan geïnteresseerde ouders en ondersteun je bij marketingactiviteiten.

Tijdens verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma's zorg je dat, door middel van groepsactiviteiten hindernisbanen en spelletjes, de activiteiten aansluiten op de leeftijd van de kinderen.

Wie zijn wij?

The Little Gym® Den Haag is onderdeel van een internationaal franchise netwerk met vestigingen over de hele wereld. Het programma is nadrukkelijk niet competitief en op gymnastiek gebaseerd. Door middel van heel veel plezier proberen we kinderen op jonge leeftijd het plezier in bewegen te laten ervaren.

The Little Gym Den Haag Koningin Julianalaan 343 • 2273 JJ • Voorburg • 070 - 300 09 92 denhaag@thelittlegym.eu • www.denhaag.thelittlegym.eu

Stuur je CV en motivatiebrief naar vivian.verstraelen@thelittlegym.eu t.a.v. Vivian Verstraelen

 

Banner Banner Banner