Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Stagiair NBB Teammanager CTO Amsterdam

Organisatie:
Nederlandse Basketball Bond: NBB
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Teammanager
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-07-2018

Stagiair NBB Teammanager CTO Amsterdam

Vacature stagiair Nederlandse Basketballbond bij CTO Amsterdam

 

Heb jij een passie voor talentontwikkeling en scoor je driepunters op het gebied van organiseren en communiceren? Wil jij een halfjaar/jaar lang ervaren hoe het is om in een topsportomgeving te werken? Dan heeft de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een stageplaats voor jou! De NBB is vanaf september 2018 op zoek naar twee stagiaires voor de functies teammanager CTO Amsterdam voor zowel het Vrouwenbasketbalteam als het Mannenbasketbalteam.

Stageplaats, voor september 2018 t/m juli 2019, 38 uur per week.
(Het is ook mogelijk een halfjaar stage te lopen)

De organisatie
De Nederlandse Basketball Bond (NBB) zet zich, samen met verenigingen, leden en vrijwilligers in om de mooiste sport ter wereld en haar omgeving nog leuker, beter en groter te maken. Dat gebeurt aan de hand van het meerjarenbeleidsplan 2017+ ‘Basketball: iedereen, altijd & overal!’.
Onze talenten trainen in het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Amsterdam.
Dit is ondergebracht bij Topsport Amsterdam en biedt, in samenwerking met zes nationale sportbonden, talentvolle sporters een unieke kans om fulltime te trainen, te studeren en te wonen in Amsterdam. Alle faciliteiten zijn op fietsafstand bereikbaar. Het CTO Amsterdam Vrouwenbasketball/Mannenbasketball is een fulltime trainingsprogramma voor talentvolle Nederlandse basketbalsters/basketballers.

De functie
De NBB is op zoek naar twee enthousiaste stagiaires voor de functie teammanager bij CTO Amsterdam Vrouwenbasketball of Mannenbasketball. Je zal bij één van beide programma’s ondersteunen.

Als teammanager bij CTO Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van operationele taken rondom de sportprogramma’s voor onder andere trainingen, wedstrijden en evenementen. De teammanager draagt zorg voor de noodzakelijke randvoorwaarden en faciliteiten voor het team en draagt mede zorg voor het uitvoeren en bewaken van het jaarplan.

Tevens ben je als teammanager medeverantwoordelijk voor de communicatie over- en de positionering van het CTO Amsterdam Vrouwenbasketball of Mannenbasketball programma binnen de relevante sportmarkten. Je verzorgt en ontwikkelt de verschillende communicatiemiddelen zoals de website en social media. Je vult deze taken, in overleg, op je eigen creatieve en kundige manier in.

Wij vragen
Een enthousiaste stagiair met flexibiliteit in stagewerktijden die gemotiveerd is mee te werken aan onze route op weg naar succes. Herken jij jezelf in onderstaande:

-          Volg je een relevante MBO of HBO sportmarketing en/of sportmanagement opleiding in het 3e  of 4e  jaar?

-          Ben je flexibel en betrokken bij het programma? Avond- en weekendwerk komt regelmatig voor.

-          Heb je een passie voor (top)sport en ben je geïnteresseerd in talentontwikkeling?

-          Kun je zelfstandig werken en toon je initiatief?

-          Heb je leiderschapskwaliteiten, maar kun je ook goed in opdracht van iemand werken?

-          Ben je verzorgend ingesteld en ben je communicatief, probleemoplossend en organisatorisch vaardig?

Wij bieden
Een uitdagende werkomgeving middenin de topsportomgeving van een kwalitatief snelgroeiende sport. Een gevarieerd takenpakket, afgestemd op je studie en ruimte voor eigen invulling. De stage is mogelijk in combinatie met een onderzoek.

Wil je meer informatie over deze stage dan kun je contact opnemen met Lotte Sibbald, projectmanager Orange Lions Academy. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11823391 of per e-mail orangelionsacademy@basketball.nl.

Raadpleeg voor meer informatie over CTO Amsterdam Vrouwenbasketball of de website www.basketball.nl/oranje-topsport/cto of de Facebook-pagina van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball: www.facebook.com/CTObasketball.nl

Het CTO Mannenbasketball, Orange Lions Academy, gaat vanaf september voor het eerst starten. Voor meer info over de Orange Lions Academy, kan je bijgevoegde link gebruiken.

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze stageplaats? Stuur dan voor 1 juli 2018 jouw motivatie en CV naar orangelionsacademy@basketball.nl onder vermelding van: “Stage teammanager CTO Amsterdam”.

 

Banner Banner Banner