Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Senior medewerker sport, bewegen & activiteiten.

Organisatie:
F!TFabriek
Plaats:
Bergen op Zoom
Werkgebied:
Gemeente Bergen op Zoom
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
22-06-2018

Senior medewerker sport, bewegen & activiteiten.

De F!TFabriek zet zich in voor een vitaal Bergen op Zoom. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de kracht van mentale uitdaging. En in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma’s vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én gezondheid.

 

De F!TFabriek is een onderdeel van Zwembad de Schelp en de Melanen BV.  Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. is het kloppend hart van sportief Bergen op Zoom (en omstreken). Als maatschappelijk partner faciliteert en ondersteunt Zwembad de Schelp en de Melanen B.V. het integraal sport- en beweeg aanbod in de gemeente.

                                               Senior medewerker sport, bewegen & activiteiten.
                                                                              20 uur, parttime
Functie

Je bent werkzaam in zowel onderwijs als sport, waarbij de nadruk heel duidelijk ligt op het verzorgen van het bewegingsonderwijs. Hij/zij vormt de verbindende schakel tussen school en sportaanbieders door de organisatie en uitvoering van naschoolse activiteiten.

De functie wordt uitgevoerd op 3 dagen in de week op de dagen: dinsdag, woensdag en donderdag.

Typering van de activiteiten

  • Het geven van lessen bewegingsonderwijs voor de groepen 1 t/m 8;
  • Het ondersteunen van leraren/docenten of trainers/begeleiders bij het geven van bewegingsonderwijs, trainingen of beweegprogramma´s;
  • Bijdrage aan de organisatie van buitenschoolse activiteiten (voor, tijdens en na schooltijd) gericht op de ontwikkeling van kinderen;
  • Het realiseren van samenwerking, afstemming en informatie-uitwisseling met verschillende partners/organisaties op het gebied van zorg, onderwijs, opvang en/of welzijn om zo te komen tot een netwerk;
  • Het actief onderhouden van contacten met sportverenigingen om te komen tot sterke, ondernemende en vitale sportverenigingen en daarbij zorgen voor borging van sport- en beweegactiviteiten bij de verenigingen;
  • Afstemmen met collega buurtsportcoaches over het samenhangend activiteitenpakket en de verdeling van werkzaamheden.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben afkomstig uit de Regio Bergen op Zoom.

Een afgeronde ALO-opleiding is hierbij een vereiste.

Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie en bent in staat om snel resultaat te boeken. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar! Dankzij jouw innovatieve vermogen durf je buiten de gebaande paden te treden. Jij kunt je vinden in een stimulerende, proactieve en ondernemende werkwijze en bent in staat om dit overdragen aan anderen. 

Ons aanbod
De F!TFabriek is een leuk en enthousiast team om voor te werken, met een leuke sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij een marktconform  salaris en voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van welke sport jij zelf doet tot jouw inspirerende ideeën over dit vakgebied.

Stuur vóór vrijdag 22 juni 2018 je motivatie en CV naar n.quispel@fitfabriekboz.nl  o.v.v.

“Senior medewerker sport, bewegen & activiteiten”.

Wij verzoeken je alleen te solliciteren als je onze denkwijze deelt en voldoet aan de gestelde eisen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner