Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Buitenspeeltalenten gezocht!

Organisatie:
BSO Wijs!
Plaats:
Vianen
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Outdoor
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
1 tot 8 uur
Einddatum Vacature:
01-07-2018

Buitenspeeltalenten gezocht!

Buitenspeeltalenten voor Buiten BSO Wijs! gezocht 

Ben jij wijs, sportief, gek op buitenspelen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je op verjaardagen kunnen vertellen over je baan als fulltime buitenspeler? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote liefde voor buiten zijn. 

Over BSO Wijs! 

Net als jij zijn wij bevlogen en betrokken bij alles rondom de BSO. Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO? 

Over jou 

Van ‘buiten zijn’ geniet je. Je bent avontuurlijk, sportief en kijkt goed naar wat kinderen nodig hebben. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Bovendien ben je goed in organiseren. De dagelijkse overdracht doe je met flair, want je bent communicatief vaardig. 

Nog wat praktische info 

Het gaat om een vacature bij onze vestigingen Vianen voor 5 tot 10 uur per week, maandag- en vrijdagmiddag van 13.30-18.30 en in schoolvakanties werk je hele dagen. In de toekomst zijn meer uren mogelijk, want we groeien nog steeds. Ook kun je bij ons invallen. En dat kan bij al onze vestigingen! 

Wat wij bieden

  • Fulltime buitenspelen met de leukste kids
  • Direct vertrouwen, na 1 jaar een vast contract
  • Onbeperkt buitenlucht en ook nog een goed salaris
  • Kinder-EHBO, BHV en diverse interne trainingen 
  • Stoere outfit van de zaak
  • 99% blije collega’s
  • En.. hoewel je nog lang niet achter de geraniums zit, 
  • is je pensioen ook geregeld!

 

Ben jij hét teamlid dat we zoeken?

Heb je geen pedagogisch diploma op zak, maar denk je een echte aanwinst voor ons team te zijn? Verras ons! Stuur ons je motivatie en geef aan wat je voor ons kunt betekenen. Bij echte buitenspeeltalenten, helpen wij namelijk graag om alsnog je diploma te krijgen! 

Zie jij jezelf al lekker buiten bezig zijn? Mooi. Stuur dan voor 1 juli 2018 je cv en motivatie naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem een kijkje op www.bsowijs.nl

Banner Banner Banner