Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Team van begeleiders

Organisatie:
Syndion
Plaats:
Leerdam
Werkgebied:
Leerdam
Branche:
Overig
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
21-06-2018

Team van begeleiders

Begeleiders team Emmalaan in Leerdam
Voor de bezetting van de nieuwe locatie Emmalaan in Leerdam, waar cliënten intensieve begeleiding krijgen, zijn wij op zoek naar een

Team van begeleiders
24-36 uur per week

We zijn op zoek zijn naar een bijzonder team van harde werkers; daadkrachtige doorzetters die zich willen onderscheiden en die op zoek zijn naar een baan met grote uitdagingen, waar geen dag hetzelfde is en waar je elke keer weer ziet waarvoor je het doet; op een locatie waar de cliënten én de begeleiders het beste kunnen worden omschreven door: gewoon, maar anders.

Is het onderstaande op jou van toepassing?

 • Minimaal een afgeronde opleiding MMZ3; voor zij-instromers gelden andere normen
 • Werkervaring met de doelgroep in combinatie met gedragsproblematiek
 • Flexibel inzetbaar
 • Emotioneel stabiel
 • Zelfoplossend vermogen
 • Rustige uitstraling
 • In staat tot het geven en ontvangen van feedback
 • Leergierig en geïnteresseerd
 • Zicht op je sterke kanten maar ook op je aandachtspunten
 • Open houding en je kunt je ook kwetsbaar opstellen binnen een team
 • Je pakt zaken in een team snel op


Wat is de doelgroep op deze nieuwe locatie?
Op deze nieuwe locatie zijn 25 cliënten verdeeld over 3 woningen. De doelgroep varieert van cliënten met een ernstig verstandelijke beperking of met een matig tot licht verstandelijke beperking, bijkomende stoornissen zoals autisme en hechtingsproblematiek waar gedragsproblematiek uit voortkomt. De begeleiding en ondersteuning vindt plaats op het gebied van wonen, werken, zelfzorg, communicatie, vrije tijd en sociale contacten. Je werkt samen met collega begeleiders van wonen en dagbesteding en gedragsdeskundigen.

Arbeidsvoorwaarden
De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. Salariëring van deze begeleidersfunctie is conform FWG 3.0, functiegroep 35, max. 2.607,- euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Op het salaris is een onregelmatigheidstoeslag bij avond-, slaap- en/of weekenddienst van toepassing. Syndion biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan en een vitaliteitbudget en er kan met korting gebruik worden gemaakt van een collectieve ziektekostenverzekering. Conform ons beleid bieden we een contract voor de duur van een jaar. Op basis van goed functioneren kan al vóór het aflopen van deze termijn worden besloten om een vaste aanstelling te geven. Syndion kent een leerprogramma voor zij-instomers.

Onze organisatie
De missie
Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en midden in de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Kernwaarden
Zeggenschap staat bij Syndion hoog in het vaandel. We zoeken altijd professionals met lef, die creatief durven zoeken naar oplossingen. We gaan met elkaar en met onze klanten om vanuit de visie van hostmanship. Menselijke dienstverlening vanuit het perspectief van de klant. Deze filosofie kenmerkt zich door de combinatie van gastvrijheid, empathie en deskundigheid.

Cyclisch werken
Bij Syndion wordt bij de ondersteuning en begeleiding van cliënten gebruik gemaakt van “cyclisch werken”. Dit is een door Syndion zelf ontwikkelde methode om ontwikkelingsgericht te werken, waarbij de nadruk ligt op de belangrijkste kleinste eenheid: cliënt - begeleider. Syndion maakt gebruik van een Elektronisch Cliëntendossier (ECD), dat het Cyclisch werken ondersteunt. Er wordt samengewerkt op basis van het principe van afstemmen, afspreken en aanspreken.

Heb jij het lef om deze uitdaging aan te gaan?
Reageer dan voor 20 juni 2018 via het online sollicitatieformulier, waarbij we in je motivatie al kunnen lezen dat jij degene bent die uit het juiste hout is gesneden. We hebben tijd gereserveerd voor de eerste gespreksronde op vrijdag 29 juni a.s.

Zij-instromers met aantoonbaar de juiste attitude en waardevolle levenservaring worden ook uitgenodigd om te reageren.

Contact en informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact zoeken met Addi van Breugel, tel. 06-51976239, of per mail a.vanbreugel@syndion.nl. Kijk op www.syndion.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Syndion hanteert de procedure dat nieuwe medewerkers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner