Banner Banner Banner

Vacatures

General Manager Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Nunspeet
General merchandise manager - Pure Players
Amsterdam
Customer Service Manager
Amsterdam
Marketeer meiden & vrouwenvoetbal
Zeist

Administrateur

Organisatie:
Utrechtse Golfclub Amelisweerd
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Golfbranche
Functiegroep:
Financial
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Administrateur

De Utrechtse Golfbaan Amelisweerd zoekt een Administrateur m/v (16 uur per week)

De Utrechtse Golfbaan Amelisweerd bestaat ruim 20 jaar en heeft een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan. Daarnaast zijn er uitstekende oefenfaciliteiten en beslaat het totale oppervlak van het landgoed circa 70 ha. De gezellige vereniging heeft ruim 1000 leden van jong tot oud.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor een volledige, tijdige en betrouwbare geautomatiseerde financiële administratie door het vastleggen en verstrekken van financiële informatie. Het werkterrein omvat de financiële administratie en ledenadministratie. Je speelt een belangrijke rol in verdere digitalisering van administratie en integratie van bedrijfsprocessen. Je draagt zorg voor een goede inrichting van de administratieve processen en geautomatiseerde gegevensverwerking. Je verzorgt zelfstandig aansluitingen en interne controles op de verwerkte gegevens. Je verschaft management informatie met behulp van geautomatiseerde systemen.

Het profiel

  • Relevant MBO/HBO werk- en denkniveau op financieel gebied, verkregen door opleidingen en/of werkervaring. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Een gestructureerde en resultaatgerichte werkhouding
  • Verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief
  • Zelfstandigheid en teamplayer
  • Uitstekende kennis van Exact Online en Excel

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij bieden een mooie groene werkomgeving, fijne werksfeer en we hanteren de CAO voor de Golfbranche waarbij we deze functie, op basis van kennis en ervaring, waarderen in groep 4.

Reageren op deze vacature met motivatiebrief en CV naar: Jacintha Verkerk, manager@amelisweerd.nl

Banner Banner Banner