Banner Banner Banner

Vacatures

Makelaar Sport en Bewegen / Sport BSO
Nieuwerkerk aan den IJssel
Commercieel Manager
Groningen
Personal Trainer
Rotterdam
Combinatiefunctionaris Sport
Veen

Ambitieuze sportieve stagiair PR/Marketing

Organisatie:
Mind5 Training
Plaats:
's-Hertogenbosch
Werkgebied:
Den Bosch
Branche:
Overig
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
01-07-2018

Ambitieuze sportieve stagiair PR/Marketing

Mind5 Training verzorgt mentaal-sportieve stress management trainingen. Met onze mentaal-sportieve trainingen willen we:

Stress in de samenleving drastisch reduceren en de kwaliteit en cultuur van het bedrijfsleven structureel verbeteren.

We werken voor grote bedrijven en particulieren. De Mind5 trainingen en cursussen vinden plaats op ons hoofdkantoor in Den Bosch, bij luxe sportverenigingen of op de locatie van de klant. Momenteel zijn we actief in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In 2018 willen we onze snelle groei voortzetten en in heel Nederland bekendheid genereren. Ook gaan we stappen maken om in 2019 internationaal uit te breiden. Daarom zijn we op zoek naar:

Een ambitieuze stagiair PR/marketing met veel energie, die moeilijk stil kan zitten en eigenlijk niet van kantoorwerk houdt!

 

Periode en standplaats

Je kunt deze zomer starten, bij voorkeur voor 1 september. Wil je in juli of augustus al beginnen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

We zijn gevestigd in het prachtige belevenispand in The Art of Living Well in Den Bosch.

Als member van The Art zijn we gehuisvest in een prachtig luxe pand met fantastische trainingsruimte, een grote luxe keuken, sportveld en zelfs een bbq, sauna en een zwembad op het dakterras.

Maar omdat we geloven dat je productiever en creatiever bent als je actief bent en regelmatig buiten bent, zullen we je niet van 9 tot 5 op kantoor laten zitten!

Je gaat mee naar trainingen en evenementen en krijgt de mogelijkheid om thuis of op andere locaties te werken en om lange pauzes te nemen om bijvoorbeeld te gaan sporten.

Per week maken we afspraken over hoe jouw week eruit gaat zien. Maar let wel, we houden van aanpakken, afspraak is afspraak en loyaliteit, team play en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We opereren als een (topsport) team!

Je kunt zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag, bij voorkeur voor een periode van minimaal drie maanden.

 

Wat ga je doen?

We willen de Mind5 trainingen onder de aandacht brengen van een groter publiek.

Daarom maken we jou verantwoordelijk voor:

-        Het maken van een PR plan. Je benadert de media proactief en onderhoudt contact met journalisten. Je kunt hierbij gebruik maken van een uitgebreide persdatabase.

-        Het schrijven van inspirerende blogs voor onze webpagina, Facebook en LinkedIn.

-        Onze social media content. Ook hier ga je gedegen te werk en stel je een strategisch plan op. We zijn echter praktisch ingesteld en verkiezen resultaat boven een tot in de puntjes uitgewerkt plan.

-        Bepaalde taken tijdens evenementen.

-        Het genereren van exposure tijdens evenementen en trainingen.

-        De vormgeving van documenten in onze huisstijl.

 

Wat bieden wij?

Je wordt begeleid door Mind5 founder Roelien Luijt. Ze heeft een achtergrond in sportmarketing, sportjournalistiek en persvoorlichting en zal je de fijne kneepjes van het marketing-communicatievak leren. Daarnaast is zij een ervaren Managing Director, Trainer en Ondernemer.

Ook zul je samenwerken met onze office assistant, marketeers en zes trainers, die ieder in hun eigen regio werken.

Je werkt voor een dynamische scale-up. We groeien hard en twijfelen niet snel bij het maken van belangrijke beslissingen. We ondernemen met lef, maar houden wel van structuur, weloverwogen keuzes, een goede organisatie en kwaliteit.

Als stagiair krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan, vragen durft te stellen, initiatief neemt en leergierig bent. We nemen je zeker niet aan om koffie te halen, boodschappen te doen en kopieën te maken!

Uiteraard zullen we je inwerken en begeleiden. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven betekent niet dat we de taken “over de schutting gooien”. We willen graag in je investeren en je wellicht behouden na je stageperiode wanneer blijkt dat je goed bij ons past.

 

Over welke vaardigheden en eigenschappen beschikt de ideale kandidaat?

- Je bent servicegericht, sociaal en dienstverlenend en past bij een organisatie die hoge klanttevredenheid en uitstekende kwaliteit nastreeft.      

- Je beschikt over uitstekende journalistieke vaardigheden en ervaring met schrijven van nieuwsberichten, blogs en persberichten.

-        Je bent zelfstandig, proactief en leergierig en durft verantwoordelijkheid te nemen en te dragen.

-        Je kunt ondanks je bevlogenheid ook goed gestructureerd werken en bent pas tevreden wanneer de kwaliteit van je werk uitstekend is.

-        Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Engelse taal.

-        Je bent handig met het creëren van social media content, inclusief het maken en bewerken van eenvoudige foto- en videoberichten.

-        Je draait je hand niet om voor eenvoudige klusjes op het gebied van vormgeving.

-        Je hebt interesse in (sport)psychologie, sociologie, neurowetenschappen en leiderschapsstudies en je bent in staat om de inhoud van (populair) wetenschappelijke artikelen te gebruiken voor interessante blogberichten.

 

Wil jij ons team komen versterken?

Reageer voor 1 juli door een e-mail met motivatie en overzicht van opleiding en ervaring te sturen naar info@mind5training.nl t.a.v. Roelien Luijt o.v.v. ‘Sollicitatie Stagiair PR/Marketing”.

We verwachten geen formele sollicitatiebrief, maar wel een mooie mail zonder spelfouten, waarbij je ingaat op:

-        Je motivatie, drijfveren en kernwaarden.

-        Wat je van een stage bij Mind5 Training verwacht.

-        Jouw liefde voor sport.

-        Wat je aanspreekt aan ons bedrijf.

-        De eisen die de opleiding aan je stageplaats stelt.

We zien uit naar je reactie!

Banner Banner Banner