Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris Gebiedsondersteuner
Spijkernisse
Commercieel Manager MVV Maastricht
Maastricht
Watersporter gezocht bij Decathlon Coolsingel
Rotterdam
Leerkracht lichamelijke opvoeding
Omgeving Nibbixwoud

Pedagogisch medewerker met passie voor buiten!

Organisatie:
BSO Wijs!
Plaats:
Driebergen-Rijsenburg
Werkgebied:
Driebergen
Branche:
Outdoor
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
22-04-2018

Pedagogisch medewerker met passie voor buiten!

Wat nou als jij bij BSO Wijs! komt werken? 

Want wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote passie voor buiten zijn. Buiten werken is heerlijk. Je hebt de ruimte om je heen en niet die saaie vier muren! Daarnaast krijg je van ons een zee van ruimte om je te ontwikkelen en je eigen "kleur" te geven aan jouw locatie. Vind je dat leuk? Mooi, want dat zijn we op zoek naar jou. 

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet 

“Ik werk bij een toffe BSO waar ik de hele middag buiten mag spelen met de kinderen! Als het regent help ik de kinderen een schuilhut te bouwen, en als het koud is stook ik een vuurtje. Ik mag in bomen klimmen, slootje springen en met een zakmes mooie dingen fabriceren. 

Nog meer over BSO Wijs! 

Net als jij zijn wij bevlogen en betrokken bij alles rondom de BSO. Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO? 

Over jou 

Van ‘buiten zijn’ geniet je, want je bent immers al outdoorfan. Misschien heb je wel je klimbrevet, ook dat is zeer welkom! Je kijkt goed naar kinderen wat ze nodig hebben. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Bovendien ben je goed in organiseren. De dagelijkse overdracht doe je met flair, want je bent communicatief vaardig. 

Nog wat praktische info 

Het gaat om een vacature bij onze vestiging Driebergen voor 12 uur per week (maandag- en donderdagmiddag). Op maandag start je om 12.45 met de lunchopvang. Daarna mag je lekker naar buiten om kabelbanen of hutten te bouwen, dat soort stoere zaken. Op donderdag start je om 13.30 en sluit je de dag voldaan af om 18.30.  

Wat wij bieden 

  • Jezelf als BSO-er te ontplooien in een zelfsturend team
  • Alle ruimte voor eigen- en teaminitiatief 
  • Een grote mate van verantwoordelijkheid om als mens te groeien 
  • De ruimte om de beleving van onze kinderen onvergetelijk te maken, bij een leuk en betrokken bedrijf, in je eigen team.
  • De leukste teamactiviteiten
  • Een stoere outdoor outfit ‘van de zaak’
  • Een salaris gelijk aan de CAO Kinderopvang.

Zie jij jezelf al lekker buiten bezig zijn? Mooi. Stuur dan voor 22 april 2018 je cv en motivatie naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem een kijkje op www.bsowijs.nl.

 

 

Banner Banner Banner