Banner Banner

Vacatures

Manager beheer, onderhoud & exploitatie
Capelle aan den IJssel
Marketing en Communicatie medewerker
Brussel, Belgiƫ
Marketeer Eredivisie
Amsterdam
Algemeen Directeur Krajicek Foundation
Den Haag

Buurtsportcoach voor Team Sport gemeente Dordrecht

Organisatie:
Match Sportdetachering
Plaats:
Dordrecht
Werkgebied:
Dordrecht
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
02-04-2018

Buurtsportcoach voor Team Sport gemeente Dordrecht

Op dit moment zijn wij namens het Team Sport van de Gemeente Dordrecht op zoek naar een Buurtsportcoach

Wat ga je bij ons doen?

Als buurtsportcoach ga je aan de slag met het realiseren van allerlei initiatieven ('matches') uit de stad die het sportaanbod vergroten en sportdeelname bevorderen. Je werkt op het snijvlak van sport, welzijn, zorg, jeugd- en jongerenwerk. Afhankelijk van de behoeften en energie in de stad word je projectmatig ingezet om diverse partijen te ondersteunen, verbinden en begeleiden naar een duurzame impuls voor de sport in Dordrecht.

De onderwerpen waar we aan werken spelen 'op de hoek van de straat'. Met jouw inzet ontwikkelen we positieve voorbeelden om de stad letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. De onderwerpen hebben betrekking op sporten en bewegen in de openbare ruimte, stimuleren van sportieve scholen, creëren van rolmodellen die zich inzetten voor de sport en het mogelijk maken van sport voor specifieke doelgroepen (aangepast sporten, ouderen in beweging en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt).

Wij zoeken een enthousiaste doener in een uitvoerende rol. Je bent in staat sport in te zetten als middel en daarmee  de (maatschappelijke) kracht van sport optimaal te benutten. Daarbij zorg je voor stabiele verbindingen tussen buurtbewoners, sportaanbieders, buurthuizen, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en het onderwijs.

Het is een kansrijke plek om je breed te ontwikkelen op diverse thema's die spelen rondom sport en bewegen. Een mooie (eerste) stap om actief te zijn in de sport en wellicht ook te blijven!

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een aanverwante studierichting (HBO werk- en  denkniveau is een pré);
  • Enthousiaste persoonlijkheid met sociale vaardigheden en oog voor verbinden;
  • In staat invulling te geven aan een zelfstandige rol vanuit pro-activiteit en discipline;
  • Ervaring met organiseren en plannen;
  • Een passie voor sport en bewegen.

Verder ben je flexibel, resultaatgericht, omgevingsbewust, een netwerker en een teamspeler.

Waar kom jij te werken?

De stad
Dordrecht. Niet zomaar een stad. Een eiland. Een stad met verborgen kwaliteiten. Een stad waar bijzondere dingen gebeuren. Maar waarover Dordtenaren niet opscheppen. Een stad waarvoor je moeite moet doen. Om te zien wat er is en te weten wat er allemaal kan. Voor wie dat ziet en voor wie dat weet, is Dordrecht een inspirerende stad.

De sport
“Zoveel mogelijk Dordtenaren doen mee aan sport”, dat is waar de gemeente Dordrecht naar streeft en op inzet. Sport gaat niet alleen over meedoen, maar ook over beleven en bijdragen aan. Sport raakt de Dordtenaren en kleurt de stad. Sport bevordert bewegen, gezond zijn, ontmoeten, ontdekken, samenwerken, ambitie, plezier hebben en participeren in Dordrecht. Dat vraagt een gemeentelijke rol die de kracht van sport maximaal benut en blijft versterken.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een fulltime dienstverband (38 uur). Je salaris is afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring en je kunt doorgroeien naar een bedrag van maximaal € 2481,-- bruto per maand (uitgaande van functieniveau 6 bij een werkweek van 38 uur). Je werkgever is Sportservice Noord-Brabant. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Solliciteren of nog meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ger Scheeper, Team Sport Gemeente Dordrecht, telefoonnummer 078 770 4386 , g.r.scheeper@dordrecht.nl.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fons de Kok, Matchsportdetachering 088- 2468133, info@matchsportdetachering.nl

Je kunt je interesse kenbaar maken door je motivatie en cv voor 2 april 2018 januari 2018 te mailen naar info@matchsportdetachering.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer van deze vacature 1188. Sollicitaties die na de reactiedatum binnen komen, worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Banner Banner Banner