Banner Banner Banner

Vacatures

Commercieel Manager MVV Maastricht
Maastricht
Watersporter gezocht bij Decathlon Coolsingel
Rotterdam
Leerkracht lichamelijke opvoeding
Omgeving Nibbixwoud
vakdocent Lichamelijke Opvoeding (m/v)
Purmerend

Gymdocent – vervanging regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Organisatie:
Nationaal Bureau Sport Stimulering
Plaats:
Utrecht
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
28-04-2018

Gymdocent – vervanging regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Docent lichamelijke opvoeding tijdelijke vervanging

Als net afgestudeerde gymdocent is het erg lastig om aan een baan te komen. Sportdocent zet zich in om deze docenten kansen te bieden in het werkveld, met als gevolg een grotere kans op een vast dienstverband. Ben jij net afgestudeerd, woon je in de omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag en zoek je een kans om jouw carrière een goede start te geven? Dan is Sportdocent op zoek naar jou!

 Waarom Sportdocent?

Sportdocent werkt met een gymdocenten invalpoule voor het primair onderwijs (p.o.), voortgezet onderwijs (v.o.) en speciaal onderwijs (s.o.). Op aanvraag van scholen leveren wij gymdocenten die kunnen invallen in het geval van absentie van de vaste docent. Dit verschilt van een enkele gymles tot een langere periode of heel schooljaar.

Dankzij de gymdocenten invalpoule kunnen wij jonge, vaak net afgestudeerde, gymdocenten de kans geven om ervaring op te doen in verschillende typen onderwijs. Doordat je op meerdere scholen werkt, bouw je tegelijkertijd een uitgebreid netwerk op. Wij vinden het belangrijk dat alle docenten begeleid worden in dit proces, zodat ze niet direct voor de leeuwen worden gegooid. Via bijscholingen en lesbezoeken van ervaren gymdocenten krijg je tips en feedback, wat je direct kunt toepassen in de gymlessen. Zo ontwikkel je een brede basis en heb je een streepje voor in de zoektocht naar een vast dienstverband!

 Wat zoeken wij?

De voorwaarde voor deze vacature is een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid. Daarnaast is ervaring met het lesgeven van kinderen een pré en dien je in het bezit te zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Word jij de nieuwe gymdocent van Sportdocent? Upload dan snel je C.V. en motivatiebrief via: http://www.sportdocent.nu/vacatures/ en wie weet sta je binnen de kortste keren weer in de gymzaal!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner