Banner Banner Banner

Vacatures

Retail VM & Marketing Manager
Amsterdam
CRM Manager e-Commerce
Amsterdam
Gymdocent ochtenduren
Amsterdam
Office Coordinator
Amsterdam

Projectleider sportaccommodaties

Organisatie:
Gemeente Den Haag
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Projectmedewerker/Projectmanager
Opleidingsniveau:
WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
07-02-2018

Projectleider sportaccommodaties

Projectleider sportaccommodaties


Ben jij een ervaren (multi)projectmanager met aantoonbare kennis van het werkveld sport en uitmuntende communicatieve vaardigheden?

WO | Tussen €3266 en €4740 | Schaal 11 | Regulier | Vast | 36 uur

Wat ga je doen?
Als projectleider sportaccommodaties maak jij projecten op het gebied van sportaccommodaties tot een succes. Voorbeelden van projecten zijn de herinrichting van sportparken en het beheer en de renovatie(s) van kunstgrasvelden, zwembaden en sporthallen.

Jij bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke coördinatie, planning en kwaliteitsbewaking van meerdere projecten tegelijkertijd (MultiProjectManagement –MPM-). Je voert overleg met opdrachtgevers over de voortgang en uitkomsten van projecten en je adviseert hen over de ontwikkeling, uitvoering, evaluatie en eventuele bijstelling op basis van de kennis en informatie die jij hebt opgedaan. Het opstellen van rapportages en publicaties en het beantwoorden van raadsvragen zijn enkele belangrijke bijtaken die je hebt. Je geeft daarnaast presentaties over je lopende projecten en onderbouwt de uitkomsten.

Je ontwikkelt en onderhoudt een relevant netwerk op gemeentelijk en landelijk niveau en hebt contacten met instanties om voldoende draagvlak te creëren voor jouw plannen en projecten. Hierbij kun je denken aan bestuursvoorzitters van verenigingen, advies- en ingenieursbureaus, aannemers en partijen die je zelf ontdekt tijdens de uitvoering van je projecten. Tijdens dit proces vertegenwoordig je de afdeling op het gebied van technische ontwikkelingen, maatschappelijke vraagstukken en het uitoefenen van invloed op totstandkoming van richtlijnen, wet- en regelgeving en specifieke thema’s. Bovendien verwachten we van jou dat je meewerkt aan vraagstukken die innovatief van karakter zijn en dat je bijdragen levert aan de bedrijfsvoering van de afdeling, ambities en jaarwerkplannen.

Van jou wordt daarom een brede inzetbaarheid en flexibiliteit verwacht. Dit betekent dat jouw inhoudelijke pakket op termijn kan veranderen.

Het team
Vitale en gezonde bewoners door sport en beweging; met dit doel stimuleert de productgroep Sportvoorzieningen van de gemeente Den Haag een sportieve houding bij de inwoners van Den Haag. De productgroep zorgt ervoor dat de sportvoorzieningen voor iedere Hagenaar veilig en toegankelijk zijn en ondersteunt sportverenigingen bij de verschillende aspecten van het verenigings- en sportleven. De productgroep bestaat uit zes afdelingen met in totaal circa 300 medewerkers.

De afdeling Bouw & Techniek verzorgt de ontwikkeling en het beheer en onderhoud van de sportvoorzieningen. De afdeling draagt daarbij zorg voor projectmanagement, marktverkenningen, het opstellen van begrotingen en meerjaren onderhoudsplannen, contractvoorbereiding, aanbesteding, directievoering, toezicht en controles op realisaties. Via de meerjaren onderhoudsplanning zorgt de afdeling daarbij voor het gewenste kwaliteits- en veiligheidsniveau van de Haagse sportvoorzieningen.

Wat bieden wij?

  • Het betreft een vaste aanstelling;
  • Salarisschaal 11, met een minimaal salaris van €3266 maximaal salaris van €4740 (op basis van een volledige werkweek);
  • Een 36-urige werkweek
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen via een Individueel Keuzebudget (IKB).


Wat vragen wij?
Uit een afgeronde universitaire opleiding blijkt jouw academische werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare kennis van het werkveld sport (NOC*NSF/ARW- CROW, STABU-methode, ISO) en bent bekend met hoe sportbeleid invloed heeft op jouw werk. Daarnaast heb je minimaal twee jaar werkervaring in (multi)projectmanagement binnen een soortgelijke functie.

Je kunt jezelf uitmuntend schriftelijk en mondeling uitdrukken. Je weet resultaten te combineren met een goede samenwerking tussen diverse doelgroepen. Verder heb je ervaring met het werken binnen een complexe en politiek-bestuurlijke organisatie.

Competenties
besluitvaardigheid, klantgerichtheid, omgevingsbewustzijn, onderhandelen, oordeelsvorming, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid

Meer weten?
Contactpersoon m.b.t. sollicitatieprocedure en vacature-inhoud: Lin Jhinkoe-Rai (hoofd Bouw en Techniek), telefoonnummer 06-52098394.

Extra informatie

  • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden;
  • Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s.


Deze vacature maakt deel uit van de procedure anoniem solliciteren. Wanneer jij je sollicitatie instuurt, doe je mee aan de procedure anoniem solliciteren.

De gemeente Den Haag doet aan anoniem solliciteren bij functies in de schalen 10 t/m 14. De gemeente Den Haag vindt het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige Haagse samenleving en dat kenmerken als afkomst en leeftijd geen rol spelen in de kansen om uitgenodigd te worden voor een gesprek.

Als je solliciteert voor een functie in de schalen 10 t/m 14, dan volg je de procedure van anoniem solliciteren. Je vult je motivatie en relevante werkervaring voor de desbetreffende functie in. Elementen in de sollicitatie die kunnen herleiden tot je afkomst (denk aan geboorteland) en leeftijd (geboortedatum) worden geanonimiseerd. Dit gebeurt op een zorgvuldige manier zonder dat het leidt tot grote gaten in je motivatie en opgegeven werkervaring. Wanneer je sollicitatie op basis van je motivatie en relevante werkervaring wordt geselecteerd voor een gesprek, wordt je CV vrijgegeven aan de selectiecommissie.

De effecten van het anoniem solliciteren worden gemonitord, dit gebeurt door een externe onderzoeksinstelling zonder commerciële doeleinden. Op basis van kwantitatieve en kwalitatieve gegevens wordt gekeken hoe anoniem solliciteren leidt tot gelijkere kansen. De gegevens worden verder niet gedeeld.

0

Banner Banner Banner