Banner Banner

Vacatures

Groepslesinstructeur voor 7 uur per week in Den Haag
Den Haag
Manager BurgGolf Purmerend
Purmerend
Development Manager Rugby Nederland
Amsterdam
Administratief Medewerker
Baarn

Sportregisseur

Organisatie:
Gemeente Eindhoven
Plaats:
Eindhoven
Werkgebied:
Eindhoven
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Coördinator sport
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
24-11-2017

Sportregisseur

De stad Eindhoven is bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis en barst van de energie. Innovatie, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand.

Binnen onze sport- en beweegvisie ‘Bewegen door verbinden’ zijn de ambities en de richting van het sport- en beweegbeleid voor het de komende jaren beschreven. We streven naar een vitale en actieve stad waarin voor alle Eindhovenaren ruimte is om te bewegen. Bewegen kan op elk niveau en is mogelijk voor iedereen. Sport en bewegen is zowel een doel als middel en draagt op vele manieren bij aan het woon-, leef-, welzijns- en vestigingsklimaat in onze stad. Werk jij met passie en plezier aan het realiseren van de doelen in ons uitvoeringsprogramma? Dan ben jij de degene die we zoeken! We zoeken meerdere collega’s!

Aantal uren: 36
Soort dienstverband: tijdelijk publiekrechtelijk 

Jouw uitdaging
Je gaat werken bij Eindhoven Sport, binnen de unit Activering. Door de uitvoering van verschillende beweegprojecten brengt deze unit de stad letterlijk in beweging. Als sportregisseur speel je een belangrijke rol bij het realiseren van de ambities binnen de sportvisie. Jouw doel is om sportverenigingen te versterken en de sport als verbindend middel in te zetten in de wijk. 

 • Jij bent hét aanspreekpunt voor sportaanbieders in de stad; 
 • Je adviseert sport en beweegaanbieders met als doel de maatschappelijke rol die zij vervullen verder uit te breiden;
 • Je brengt samenwerkingsverbanden tot stand tussen sportaanbieders, onderwijs en maatschappelijke organisaties, waarbij de inzet van sport en bewegen als doel en als middel centraal staan; 
 • Je brengt in kaart welke voorzieningen er zijn op sportgebied; 
 • Je ziet kansen en creëert samen met sport en beweegaanbieders, sport en beweegaanbod voor nieuwe doelgroepen.
 • Je brengt organisaties en inwoners bij elkaar om met sport en bewegen een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken zoals jeugdoverlast en eenzaamheid onder senioren.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde opleiding sportkunde, sportmanagement of ALO. Een andere opleiding op HBO- of WO-niveau met zeer relevante ervaring komt ook in aanmerking. We zoeken iemand met ervaring en/of een opleiding waarbij de relatie tussen bewegen en maatschappelijke vraagstukken een belangrijk onderdeel zijn. 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je werkt graag als team aan de ambities binnen de sportvisie maar bent ook in staat om individueel te werken en binnen de stad een netwerk op te bouwen; 
 • Je werkt proactief, ziet kansen en bent een echte aanpakker;
 • Je legt makkelijk contact met anderen en vindt het leuk om verschillende partijen met elkaar te verbinden; 
 • Je bent bereid om in de avonduren te werken om bv bewonersbijeenkomsten bij te wonen of adviesgesprekken met sportverenigingen te voeren.;
 • Je bent op de hoogte van de sportinfrastructuur in Eindhoven;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent per 1 februari 2018 beschikbaar om te starten.

Je begrijpt de omslag die de gemeente doormaakt: van een aanbodgerichte gemeente naar een organisatie die vragen uit de stad integraal oppakt, zonder de verantwoordelijkheid van de vragensteller over te nemen. Zo draag je actief bij aan die nieuwe cultuur.

Ons aanbod
Bij de gemeente Eindhoven werk je in een prettige en informele sfeer. We vinden het belangrijk om als goed werkgever een goede balans tussen werk en privé te stimuleren. Je krijgt bij ons:

 • een aanstelling voor een jaar met zicht op verlenging tot maximaal 3 jaar 
 • een salaris van maximaal € 3376,- bruto per maand op basis van 36 uur, CAR schaal 8
 • een vrij te besteden Individueel Keuze Budget van in totaal 16,8% van je bruto salaris
 • tijds- en plaatsonafhankelijk werken
 • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse cursussen en trainingen.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Hans van Bree, unitleider Activering, telefoonnummer 040-238 1460. Wil je meer informatie over de procedure, neem dan contact op met Werk@eindhoven.nl, telefoonnummer 040-238 4440. Je kunt reageren tot 24-11-2017. Als je wilt solliciteren kan dat rechtstreeks bij gemeente Eindhoven via deze link.

In het eerste gesprek maakt een casus onderdeel uit van de selectie. Uiteraard krijg je de tijd om je voor te bereiden. De eerste gesprekken vinden plaats op 5 en 7 december

Banner Banner Banner Banner