Banner Banner Banner

Vacatures

Sport en spelactiviteiten begeleider
Eindhoven
Traineeship Sportmanagement Kerkrade
Kerkrade
Traineeship Sportmanagement Rotterdam
Rotterdam
Traineeship Sportmanagement Den Haag
Den Haag

Gymdocent – vervanging regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Organisatie:
Nationaal Bureau Sport Stimulering
Plaats:
Utrecht
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-01-2018

Gymdocent – vervanging regio Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag

Docent lichamelijke opvoeding

Net afgestudeerd als gymdocent en op zoek naar ervaring in het werkveld? Dan is Sportdocent op zoek naar jou!

 

Wat zijn je taken?

Voor verschillende scholen in de omgeving Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of Den Haag zoeken wij een vervangende gymdocent. Sportdocent werkt namelijk met een gymdocenten invalpoule voor het primair onderwijs (p.o.), voortgezet onderwijs (v.o.) en speciaal onderwijs (s.o.). In deze poule zitten afgestudeerde gymdocenten die op aanvraag van scholen kunnen invallen als gymdocent. Je werkt op verschillende dagen in de week als vervanger van een gymdocent die bijvoorbeeld met ziekteverlof is. Op deze manier kunnen de gymlessen tóch doorgaan!

 

Wat zoeken wij?

De voorwaarde voor deze vacature is een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid. Daarnaast is ervaring met het lesgeven van kinderen een pré en dien je in het bezit te zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Wat bieden wij?

Sportdocent geeft met de gymdocenten invalpoule jonge gymdocenten een kans om een berg ervaring op te doen met verschillende typen onderwijs op verschillende scholen. Doordat er ruim voldoende vraag is naar vervangende gymdocenten kan Sportdocent je een brede basis bieden om je verder op weg te helpen in je carrière.

 

Woon jij dus in de omgeving Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of Den Haag en zoek je een kans om jouw carrière een goede start te geven? Ga dan snel naar http://www.sportdocent.nu/category/vacatures/ en upload je cv en sollicitatiebrief en wie weet sta je binnen de kortste keren weer in de gymzaal!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner