Banner Banner

Vacatures

Groepslesinstructeur voor 7 uur per week in Den Haag
Den Haag
Manager BurgGolf Purmerend
Purmerend
Development Manager Rugby Nederland
Amsterdam
Administratief Medewerker
Baarn

Community manager

Organisatie:
Straatvoetbalbond Nederland
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Communitymanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
04-01-2018

Community manager

DE STAGE

Als Social Media stagiair(e) ben jij op de hoogte van de laatste online trends op het gebied van Social Media. Facebook, Instagram en overige kanalen hebben geen geheimen voor je. Tijdens deze stage zul je al onze social media kanalen updaten, ontwerp je content en visuals en zul je de resultaten hiervan bekijken en analyseren. Ook zul je teksten schrijven voor het blog, waarbij je bijvoorbeeld bekende (straat)voetballers interviewt of op pad gaat om onze evenementen in Amsterdam in beeld te brengen.

Je communicatievaardigheden en zelfstandigheid wordt flink op de proef gesteld. Kortom, een stagefunctie met veel uitdagingen binnen een groot netwerk van organisaties in de sportbranche.
Wij ondersteunen jou bij alle werkzaamheden met onze kennis en ervaring.

JIJ

Je bent proactief, enthousiast, flexibel, hebt gevoel voor (online) marketingcommunicatie en neemt verantwoordelijkheid. Je bent gemotiveerd, zelfstandig, communicatief sterk en hebt affiniteit met (straat)voetbal.

Last but not least zoeken wij natuurlijk iemand die als persoon een verrijking van het team is. Wij geloven in meewerken en meebeleven!

WIJ

De Stichting Straatvoetbalbond Nederland (SVBN) is een jonge sportbond die mede op initiatief van Humberto Tan en Edgar Davids tot stand is gekomen. Ons initiatief beoogt de leefbaarheid in woonwijken in Nederland te bevorderen door de sociale binding in de betreffende wijken te verbeteren. Hiervoor gebruiken wij Straatvoetbal als middel!

VERGOEDING

In overlgeg, op basis van leeftijd en ervaring.

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar tom@svbn.nl, ter attentie van Tom van Ketel.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 020 – 7546170

Banner Banner Banner Banner