Banner Banner

Vacatures

Groepslesinstructeur voor 7 uur per week in Den Haag
Den Haag
Manager BurgGolf Purmerend
Purmerend
Development Manager Rugby Nederland
Amsterdam
Administratief Medewerker
Baarn

Stagiaire Maatschappelijk & Kidsclub (HBO)

Organisatie:
FC Utrecht
Plaats:
Utrecht
Branche:
Betaald Voetbal Organisaties
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-12-2017

Stagiaire Maatschappelijk & Kidsclub (HBO)

Heb jij hart voor het voetbal, hart voor de provincie en hart voor onze samenleving? Dan is FC Utrecht op zoek naar jou!

 

FC Utrecht is de Betaald Voetbal Organisatie die het meest tot de verbeelding spreekt in het hart van Nederland. Een volksclub, diep geworteld in de stad Utrecht en provincie, met een zeer trouwe aanhang.

 De prestaties van FC Utrecht spreken tot de verbeelding, maar ook de maatschappelijke waarde is enorm, hetgeen je terugziet in de vele maatschappelijke initiatieven en projecten waar FC Utrecht bij betrokken is. FC Utrecht bouwt onder leiding van bestuur en directie continu aan een verdere ontwikkeling van de organisatie en positie van de club

 

FC Utrecht zoekt voor de periode van 1 februari tot en met 31 juni 2018 een gedreven en enthousiaste stagiair die graag de maatschappelijke kant van het betaalde voetbal wil ontdekken.

 

Stagiair Maatschappelijk & Kidsclub (HBO)

 

Vanuit onze overtuiging: hart voor voetbal, hart voor de provincie en hart voor elkaar wil FC Utrecht de harten van onze supporters, de stad en de provincie veroveren. FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht. 

 

Om deze ambitie te realiseren zijn de afdelingen Supporterszaken, Junior Tigers, RAC (regionale amateur verenigingen) en Maatschappelijk samengebracht tot één afdeling. Met al onze activiteiten – in het stadion, op de scholen, in de wijken en bij verengingen – bouwen wij aan een FC Utrecht Community. Een gemeenschap van mensen met een gedeelde liefde voor het voetbal en voor onze club, met de bereidheid iets voor elkaar te doen.

 

Door elke dag te bouwen aan die FC Utrecht Community zullen wij ook meer supporters, een voller stadion en meer waarde voor de club zelf genereren. Kortom: FC Utrecht, het kloppend hart van de provincie Utrecht.

 

Werkzaamheden:

  • Coördineren van activiteiten en acties rondom de Junior Tiger Kidsclub;
  • Ondersteuning bij maatschappelijke activiteiten (denk aan Provinciebezoek, sfeeracties of      voetbalclinics);
  • Ondersteuning bij marketingactiviteiten.

 

Functie-eisen:

Wij zoeken een energieke en enthousiaste sportmarketingstudent; een ‘doener’. Iemand die het niet erg vindt om zijn/haar handen vuil te maken en die af en toe ’s avonds of in het weekend wil werken. Verder zoeken wij iemand met:

  • Goede beheersing Nederlandse taal;
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar (40 uur p.w.);
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Affiniteit met voetbal en FC Utrecht.

 

Wie wij zoeken:

Wie wij zoeken? Een creatieve en resultaatgerichte ‘doener’. Iemand die zorgvuldig en zelfstandig kan werken en het niet erg vindt om zijn/haar handen vuil te maken. Met een grote diversiteit aan taken zoeken wij iemand die zich flexibel beweegt in zijn/haar omgeving; iedere dag is anders.

 

Daarbij zoeken wij iemand die het niet erg vindt om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken.

 

Wat bieden wij?

Een leerzame (af)studeerstage met veel verantwoordelijkheid in een jonge en dynamische omgeving waarbij de lijnen tussen de afdelingen heel kort zijn. Er is binnen FC Utrecht voldoende ruimte voor creativiteit en eigen initiatieven. Daarnaast is er voor de stagiaire een passende vergoeding.

 

Heb je interesse?

Pas jij in dit profiel? Scoor dan nu je stage bij FC Utrecht Maatschappelijk! Ga dan naar www.fcutrecht.nl/vacatures en reageer vóór vrijdag 31 oktober.

 

 

Banner Banner Banner Banner