Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris (meiden) voetbal
Amsterdam
Store Associates Under Armour
Lelystad
Personal trainer
Amersfoort
Sportadviseur / Milon coach
Haag

CRO Specialist / Webanalist

Organisatie:
Decathlon Nederland
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Sportretail
Functiegroep:
Online Marketeer / e-Commerce
Opleidingsniveau:
WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
21-10-2017

CRO Specialist / Webanalist

Beschik jij over een sterk analytisch vermogen? Heb jij daarnaast een flinke dosis creativiteit? Zie jij als geen ander kansen voor verbetering wanneer je op www.decathlon.nl rondkijkt? En weet jij dit ook nog eens goed met cijfers te onderbouwen?

Zo ja, lees dan snel verder!

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur gebaseerd op vitaliteit en verantwoordelijk, streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Hoewel we wereldwijd gemiddeld met 15% per jaar groeien, is deze 15% groei laag vergeleken met de ambitieuze doelstellingen die we in Nederland hebben. Om deze ambitieuze doelstellingen kracht bij te zetten, zijn we per direct op zoek naar een Web Analist/CRO Specialist.

Over de functie

Als Webanalist/CRO Specialist ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van analyse tot optimalisatie. Je bent continu op zoek naar waardevolle inzichten over het gedrag van bezoekers op de website. Je gebruikt deze inzichten om de website structureel te optimaliseren, waardoor we meer bezoekers kunnen converteren in klanten. Je bent hierbij vrij (sterker nog: het wordt zelfs van je verwacht) om het huidige, internationale design te challengen. Daarnaast help je je collega’s slimmere beslissingen te maken op basis van jouw heldere analyses en rapportages.

Over  jou

  • relevante werkervaring met een aantoonbaar portfolio of een relevante (WO) studie die aansluit bij de functie;
  • analytisch, creatief, verantwoordelijk, perfectionistisch en gestructureerd;
  • teamspeler die snel kan schakelen en beslissingen durft te nemen (en ze ook altijd weet te onderbouwen);
  • affiniteit met data analyse technieken is een pré;
  • ervaring met A/B testing en web analytics tools is een pré.

Wat wij bieden

Een marktconform salaris. Goede secundaire voorwaarden, zoals een maandelijks goed haalbare bonus van 20% van je salaris, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, laptop, mobiele telefoon, pensioenregeling, mogelijkheid om thuis te werken, veel interne trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan snel...

 
Banner Banner Banner Banner Banner