Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris (meiden) voetbal
Amsterdam
Store Associates Under Armour
Lelystad
Personal trainer
Amersfoort
Sportadviseur / Milon coach
Haag

Stage online marketing & communicatie

Organisatie:
Sportservice Noord-Brabant
Plaats:
Eindhoven
Werkgebied:
Eindhoven
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Online Marketeer / e-Commerce
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
28-10-2017

Stage online marketing & communicatie

Sportservice Noord-Brabant (SSNB) zoekt een online marketing & communicatie stagiaire die ons team komt versterken. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten bij online campagnes, het schrijven van webteksten en het maken en bewerken van foto’s en video’s? Lijkt het je wat?
Globale omschrijving van de opdracht
Je kan bij ons aan de slag met zoekmachine optimalisatie door het doen van zoekwoordenonderzoek en het schrijven van SEO vriendelijke teksten. Daarnaast hebben we visuals, foto’s en korte video's nodig die we in zetten op social media. Ben je liever bezig zijn met cijfers en statistieken? Help ons dan met het monitoren van onze online prestaties! Kortom: een veelzijdige stageplaats, waar je ook nog eens eigen verantwoordelijkheden krijgt.

Profiel
- Minimaal vijf maanden beschikbaar vanaf september 2017
- Affiniteit heeft met online marketing, communicatie, media en vormgeving
- Zich herkent als pro-actief, zelfstandig, communicatief, dienstverlenend, creatief, flexibel en accuraat.
- Kennis van Google AdWords & Analytics, Photoshop, InDesign, WordPress en Mailchimp.

Ons aanbod
Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek in een lerende organisatie met gezellige collega’s. Je krijgt veel zelfstandigheid en ruimte om ideeën in te brengen. Verder bieden wij je een passende stagevergoeding.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast om aan de slag te gaan als stagiair(e)bij Sportservice Noord-Brabant? Neem dan contact op met Debby Poels via het telefoonnummer 088-2468111 of via het e-mailadres d.poels@ssnb.nl

Gelieve in je mail bij onderwerp regel ´meewerkstage online marketing/communicatie’ zetten.

Over Sportservice Noord-Brabant
Waar staan we voor, wat doen we?
Door te sporten en bewegen leidt je een gezonder en plezieriger leven. Sport en bewegen verbindt, is universeel, iedereen kan meedoen en het is gezond. Een sterke sportinfrastructuur draagt daarom bij aan oplossingen voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Wij integreren de maatschappelijke kracht van sport en bewegen in de samenleving. Sportservice Noord-Brabant bouwt mee aan een sterk sport- en beweegklimaat en daarmee aan de vitaalste provincie van het land.

Samen met lokale partijen komen we tot een sport- en beweegaanbod dat voorziet in de lokale behoefte; of het nu gaat om jongeren, ouderen, mensen in een sociaal isolement, mensen met een beperking of combinaties daarvan, iedereen kan sporten en bewegen. We werken in deze samen met overheden, onderwijsinstellingen, zorgprofessionals, verenigingen en het bedrijfsleven, maar zoeken ook de verbinding met sectoren als cultuur, welzijn en groen. We ontsluiten landelijke initiatieven, evenementenprogramma’s en instrumenten en maken de vertaalslag naar de gemeente en waar nodig naar de wijk. We ontzorgen verenigingen, adviseren de lokale overheden, begeleiden de sport- en beweegprofessionals en voeren indien gewenst natuurlijk ook gewoon uit.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de waarden betrouwbaar, respectvol, creatief en pragmatisch: onze benadering is persoonlijk, we komen onze afspraken na, we kennen het speelveld, we doorleven de dynamiek. We begrijpen waar verbindingen leiden tot meerwaarde. We koesteren de reeds aanwezige lokale initiatieven. Kennen we ze niet, dan gaan we naar ze op zoek. We gaan niet altijd voor de voor de hand liggende oplossingen; we dragen verrassende scenario’s aan met respect voor gangbare waarden, praktische en gedragen oplossingen. We zijn een immer lerende organisatie die kennis en netwerk graag deelt. We zijn een organisatie zonder winstoogmerk en dus neutraal in onze adviezen. We geloven in samenwerking en co-creatie. Trots zijn we op het realiseren van economische en maatschappelijke impact door middel van sport en bewegen, want dat zit in ons DNA. Samen werken aan beweging!

Wie zijn we?
We zijn een relatief klein team, bestaande uit 16 mensen in Eindhoven en ongeveer 34 buurtsportcoaches bij diverse gemeenten. Het regio team bestaat uit 4 regio coördinatoren, een accountmanager voor het werkgeverschap en een procesbegeleider. We zijn direct en open naar elkaar. Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen.

Waar zitten we?
Het toch al zo bruisende Strijp-S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, is sinds de zomer van 2014 een bijzonder initiatief rijker. Het historische pand SX (1914), waar voorheen de glasfabriek van de Eindhovense multinational gevestigd was, is omgetoverd in een centrum voor sport, marketing en media. “De symboliek van de letters SX kan niet treffender: Sport vormt de rode draad voor de bewoners die in de driehoek ‘sport, marketing en media’ actief zijn en X staat voor kruisbestuiving, het vermenigvuldigen van activiteit en natuurlijk eXperience.” 
 
Complete vacature-beschrijving (pdf)

Banner Banner Banner Banner Banner