Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris (meiden) voetbal
Amsterdam
Store Associates Under Armour
Lelystad
Personal trainer
Amersfoort
Sportadviseur / Milon coach
Haag

Software testers

Organisatie:
le credit sportif
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Data, ICT en Software
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
30-11-2017

Software testers

De functie

De software ontwikkeling staat bij ons bepaald niet stil. Iedere week worden er door het DevOps team van LCG nieuwe functionaliteiten aan de software toegevoegd, bugs opgelost en worden deze naar het live platform gereleased. Als we software live zetten willen we er uiteraard zeker van zijn dat de release volgens specs functioneert en dat we geen bugs introduceren. Om dit voor elkaar te krijgen moet er getest worden en daar kom jij om de hoek kijken!

 

Als software tester weet jij je te verplaatsen in de eindgebruiker en zorg je ervoor dat er bij de ontwikkeling aan alle scenario’s is gedacht, ook als die zich niet op het happy path bevinden. Vind je een probleem in de software, dan zorg jij er samen met de ontwikkelaars en mogelijke andere stakeholders voor dat het opgelost wordt via ons issue tracking systeem. Tijdens het testen van de software houd je de releasenotes bij en samen met onze product consultant zorg je ervoor dat onze collega’s en klanten goed voorgelicht worden over de releases die we doen. Met de kennis die jij hebt over de werking van ons systeem ben je ook in staat collega’s die vragen hebben over de software bij te staan.

Wij zijn op zoek  naar 2 software testers!

 

Functie-eisen

 • MBO+ denkniveau;

 • Goede beheersing Nederlands in woord en geschrift;

 • Aantoonbare kennis van het bouwen van webapplicaties;

 • Ervaring met testautomation (zoals Selenium) is een pré.

 

Wie ben jij

 • Je werkt nauwkeurig. Als jij een taak uitvoert, dan volg je de procedure die daarvoor staat. Je documentatie is altijd op orde. Als jij een taak krijgt, dan weet de organisatie dat die top-notch afgerond wordt zonder hoekjes af te snijden;

 • Je hebt analytisch denkvermogen. Wanneer je een probleem voorgeschoteld krijgt  overzie overzie jij alle variabelen. Jij komt vaak snel tot de oorzaak van een issue;

 • Je communiceert goed. Wanneer jij tegen een probleem aan loopt dan maak je dit duidelijk zodat je het samen met het team op kan lossen. Jij kan mensen duidelijk maken hoe de vork in de steel zit en doet dat op een prettige manier.

 

Wij bieden jou

 • Een plek binnen een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie;

 • Enthousiaste collega’s;

 • Directe lijnen naar management en directie;

 • Zelfontplooiing, onder andere door middel van coaching- en trainingstrajecten;

 • Uitstekende secundaire arbeidsomstandigheden;

 • Marktconform salaris.

 

Aanstelling

Full time.

 

Hier ga je werken:

Le Credit Sportif is gevestigd in stadion de Galgenwaard, thuisbasis van FC Utrecht. Daarnaast zal je met enige regelmaat op ons kantoor in Rijswijk zijn.

 

Waar wacht je nog op?!

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur je CV inclusief motivatie dan vandaag nog naar vacatures@lecreditsportif.nl.

 

Wil je weten wie we zijn en wat we doen? Bekijk dan ons team op: http://www.lecreditsportif.nl/over-ons/het-team.

Banner Banner Banner Banner Banner