Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris (meiden) voetbal
Amsterdam
Store Associates Under Armour
Lelystad
Personal trainer
Amersfoort
Sportadviseur / Milon coach
Haag

Sportcoach met PMT-achtergrond

Organisatie:
SPAT verandert
Plaats:
Utrecht
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Training & Coaching
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Freelance/zelfstandig
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-11-2017

Sportcoach met PMT-achtergrond

Ben jij sportief, wil je graag ondernemen en aan een vernieuwend en verdiepend sportconcept bouwen? Ben jij een echte netwerker en heb jij een achtergrond in psychomotorische therapie? Dan kun jij dit alles in de praktijk brengen met een licentie van SPAT verandert.

Wie zoeken wij?
Een professional die zelfstandig kan werken en de kracht van samenwerking begrijpt. Onze nieuwe aanwinst is een persoon met sterke sociale- en netwerkvaardigheden en een drive om aankomende jaren te bouwen. Om de bruisende energie bij SPAT te behouden zoeken we iemand met een positieve, enthousiaste instelling die ervoor wilt gaan! Verder is het belangrijk dat je een passie voor buitensport hebt en een bepaalde mate van flexibiliteit om goed met elkaar samen te werken.

SPAT verandert
Wij zijn geen fitnessketen of bootcamp club. Wij zijn een kwalitatief netwerk van sportieve coaches die geloven in de kracht van (buiten) bewegen, het delen van kennis en zelfstandig samenwerken. Elke coach met SPAT licentie is ZZP-er en heeft een eigen expertise, bijvoorbeeld topsport, psychologie of diëtetiek. Dankzij deze verschillende expertises kunnen we ook complexere vraagstukken aan.

’SPAT biedt mij de mogelijkheid om succesvol te ondernemen en om mijzelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen’ - Jelle Bouma, coach met SPAT licentie sinds 2014

Filosofie
Wij geloven dat elke gewenste verandering met de juiste beweging en coaching met succes kan worden bewerkstelligd. De afgelopen vijf jaar heeft deze aanpak zich bewezen bij bedrijven, zorginstellingen, sportteams en particulieren, zowel 1-op-1 als in groepsvorm.

Licentieovereenkomst
Voordat je in aanmerking komt voor een licentie helpen wij jou door middel van een persoonlijk inwerktraject. Tijdens dit inwerktraject leer je de belangrijkste vaardigheden en uitgangspunten die nodig zijn voor het werk dat we doen. Zodra dit traject met een positieve beoordeling is afgerond is het mogelijk de licentieovereenkomst te tekenen en committeer je je als coach aan SPAT verandert en haar coaches. Informatie omtrent de (kleine) investering voor het inwerktraject en de licentie kan telefonisch of per e-mail worden opgevraagd. Uiteindelijk draagt iedere coach maandelijks een commissie af van 20% van de omzet. De overige 80% zijn volledig eigen verdiensten.

Wat kun je o.a. van SPAT verandert verwachten?
Inwerktraject van 1-3 maanden met persoonlijke begeleiding;
Een basispakket om vliegend te starten;
Centrale ondersteuning en sociale, hulpvaardige collega coaches;
Een kwalitatief netwerk;
Toegang tot de Experience Based Tool (www.spatverandert.nl/experience-based-training-tool)

Wat verwachten wij o.a. van jou?
Sterke sociale- en netwerkvaardigheden;
Een opleiding in Psychomotorische Therapie;
Het vermogen te werken met individuen en/of groepen;
Passie voor buitensport (minimaal een basisconditie);
Full-time commitment.

Locatie
Wij zijn gevestigd in Utrecht.

Interesse?
Dan vinden wij het erg leuk als je jezelf aan ons voorstelt, het liefst in de vorm van een filmpje. Stuur je CV en motivatie naar info@spatverandert.nl. Voor vragen kun je terecht bij Fabio D’Agata: fabio@spatverandert.nl of bel 06-21550595. 

Banner Banner Banner Banner Banner