Banner Banner Banner

Vacatures

Digital Marketing Executive
Zeist
Teammanager Zwembad
Limburg, Euregio
Buurtsportcoach SportService Zwolle
Zwolle
Medewerker digitaal
Arnhem

Medewerker Sport en Gezondheid

Organisatie:
Feyenoord Rotterdam N.V.
Plaats:
Rotterdam
Werkgebied:
Rotterdam
Branche:
Sportclubs
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Medewerker Sport en Gezondheid

Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Feyenoord Street League
De Feyenoord Street League is een straatvoetbalcompetitie tussen verschillende wijken en/of buurten binnen de gemeente Rotterdam, waarbij het niet alleen draait om de sportieve prestaties van het team, maar juist om de maatschappelijke doelen (www.feyenoord.nl/streetleague).

Feyenoord Rotterdam is voor de Feyenoord Street League per direct op zoek naar een

Medewerker Sport & Gezondheid (m/v)

40 uur per weekDe functie:
In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en (door)ontwikkelen van de Feyenoord Street League alsmede het ontwikkelen van de jeugdige deelnemers op sportief, maatschappelijk en sociaal gebied. Met als gevolg het tevredenstellen van alle betrokken partijen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opzetten van de competitie, het organiseren van wedstrijden / bekertoernooi / informatiebijeenkomsten / workshops en hierbij fysiek aanwezig zijn, het onderhouden van contacten in de wijk met de kinderen, ouders en buurtbewoners en met commerciële -en maatschappelijke partners, het verzorgen van de communicatie rondom het project, de competitie uitbreiden met nieuwe doelgroepen en/of gebieden, het aansturen van vrijwilligers en studenten van de Feyenoord Street League. Daarnaast beheers je de (financiële) administratie van het project. Dit alles doe je in goede samenwerking met je directe collega’s.

Wij vragen:

  • Een relevante opleiding op sociaal maatschappelijk of sportief gebied, afgesloten meteen HBO diploma (Sport Marketing, HALO, CMV) of een sport gerelateerde MBO diploma met minimaal drie jaar relevante werkervaring.
  • Affiniteit met voetbal en Feyenoord in het bijzonder
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, integer en betrouwbaar.
  • Geen 9-5 mentaliteit en beschikbaar in de avonduren en weekenden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Wij zoeken een doorzetter die bij voorkeur woonachtig is in Rotterdam of omgeving. Onze ideale kandidaat is organisatorisch sterk, sportief, sociaal en stressbestendig. Hij/zij stelt heldere grenzen, gaat confrontaties niet uit de weg en is in staat om mensen te stimuleren en te enthousiasmeren. Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken, kent de weg in Rotterdam en legt gemakkelijk contact met de plaatselijke jeugd en heeft oog voor hun kansen en mogelijkheden. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Wij bieden:
Feyenoord biedt haar werknemers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Werken bij Feyenoord betekent een baan in een uitdagende en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een jaarcontract.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 11 juli 2017 op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief in te sturen via de sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.0

Banner Banner Banner Banner