Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Open Club Coach / Verenigingsadviseur
Breda
Adviseur digitale communicatie
Zeist
Administrative Assistant
Amsterdam
Sport & Beweegmakelaar
Capelle

Uitvoerend medewerker Team Sportservice (Sportbuurtwerk)

Organisatie:
Sportservice Nederland
Plaats:
Schagen
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
20-08-2017

Uitvoerend medewerker Team Sportservice (Sportbuurtwerk)

De visie van Sportservice is een gezonde, sociale en vitale samenleving waarin écht iedereen -van 0 tot 100 jaar- de kracht van sport en bewegen benut. Sportservice kent gemeente en gemeenschap, haar verenigingen, sportaccommodaties, velden en scholen. En de mensen die daar werken. Bij elkaar opgeteld is dit de basisinfrastructuur in de sport: het Sportkapitaal. Wij helpen hen met kennis, we adviseren, bieden concrete ondersteuning en oplossingen, zijn uitvoeringspartner en verbinder. Hierdoor worden accommodaties vaker en beter gebruikt, kunnen vakdocenten lichamelijke opvoeding meer betekenen en wordt de vereniging een échte ontmoetingsplek met aanbod voor veel verschillende mensen. Het resultaat: een gezonde, vitale en sociale samenleving. Waarin echt iedereen de kracht van sport en bewegen herkent en benut.

Voor de regio Schagen zijn wij op zoek naar

Uitvoerend medewerker Team Sportservice (Sportbuurtwerk)


voor 7 tot 9,5 uur per week per medewerker*)

*) in totaal zoeken we drie medewerkers

 

Over ons

Sportservice Schagen is het lokale sportloket voor diverse kernen binnen de gemeente Schagen. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de genoemde gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in de wijk door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

 

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen. We voelen ons elke dag weer bevoorrecht omdat we werk mogen doen dat er echt toe doet.
Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

 

Over jou

In jouw rol vervul je een spilfunctie binnen de sectoren onderwijs en sport. Je verzorgt tussenschoolse sport op basisscholen en naschoolse sportactiviteiten al dan niet in samenwerking met de lokale basisscholen en buitenschoolse opvang. Ook lever jij een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en eventueel vervangings- of invalwerkzaamheden.


Wij vragen
Je bent in het bezit van mbo-diploma (MBO sport en bewegen/CIOS niveau 3 à 4), certificaat beweegwijs en woonachtig in de regio Schagen/Hollands Kroon is een pré. In bezit van rijbewijs B en eigen auto is vereiste.


Wij samen
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract voor het schooljaar 2017-2018, een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website www.sportservicenederland.nl. Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Anouschka Terpstra tel. 0224- 214 774 (aterpstra@sportserviceschagen.nl).

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. De sluitingsdatum is 20 augustus 2017. Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats week 34 en 35. Op basis van deze gespreksronde wordt een selectie gemaakt van kandidaten die wij vragen een proefles pauzesport te geven.

Banner Banner Banner Banner Banner