Banner Banner Banner

Vacatures

Activatiemanager Partnerships
Rotterdam
Area Sales Manager Salomon Wintersport
Zeist
Projectmedewerker Sportgezondheid (36u)
Oss
Combinatiefunctionaris fietssport
Amsterdam

Allround Medewerker Financiële Administratie

Organisatie:
KNHS
Plaats:
Ermelo
Werkgebied:
Ermelo
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Financial
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
30-06-2017

Allround Medewerker Financiële Administratie

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is één van de grootste en sportief succesvolste sportbonden van Nederland. De KNHS behartigt de belangen van de aangesloten verenigingen en haar leden, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. De organisatie richt zich niet alleen op sport in wedstrijdverband, maar ook op de recreatieve paardensport. Het welzijn van paarden speelt een belangrijke rol binnen het beleid van de KNHS, die hierin een voorbeeldfunctie vervult. Door de aard van de paardensport onderhoudt de KNHS relaties met de fokkerij en de ondernemers in de paardensector. De KNHS in Ermelo heeft momenteel 90 (fte) medewerkers in dienst en is een dynamische en groeiende organisatie. Onze kernwaarden zijn respectvol, betrokken, open en deskundig.

 

Voor de Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

 

Allround Medewerker Financiële Administratie
met de rol functioneel Applicatiebeheerder – 38u (m/v)


DE UITDAGING
Als allround medewerker binnen de financiële afdeling ben je een belangrijke spil bij het verzorgen van financiële informatie voor het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het controleren, opstellen en bewerken van financiële informatie, kengetallenanalyses en managementrapportages, zoals de maand-, kwartaalafsluitingen en jaarrekening. Je ontwerpt en beheert (nieuwe) management informatiesystemen. Dit omvat alle voor de besturing van de KNHS relevante parameters. Daarnaast ben je actief bezig met het verbeteren en verder uitbouwen van processen en procedures. Je adviseert en ondersteunt in de vernieuwing en optimalisatie van de financieel administratieve processen o.a. via projecten over automatiserings-programma's. Ook lever je input voor de diverse subsidieaanvragen en exploitatieoverzichten en stelt deze samen. Kennis en ervaring met het voeren van een salarisadministratie is een pré. Tevens ben je aanspreekpunt voor medewerkers en derden met betrekking tot financiële vragen en ondersteun je waar nodig je collega’s van de financiële afdeling.

 

JOUW PROFIEL Je beschikt over een voltooide hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van accountancy of bedrijfseconomie. Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring, een hoog cijfermatig inzicht en actuele fiscale kennis. Je hebt kennis, affiniteit en ervaring in de IT om de financiële administratie naar een hoger niveau te tillen. Je hebt ervaring met het opstellen van managementrapportages. Je bent analytisch sterk, accuraat, flexibel, communicatief vaardig en presteert goed onder druk. Verder ben je integer, heb je een proactieve werkhouding, ben je professioneel gebruiker van Microsoft Excel en weet je van aanpakken. Uiteraard ben je bereid om voor collega’s in te springen en hierdoor ben je in staat door actieve samenwerking resultaten te bereiken. Kennis van Microsoft Dynamics en affiniteit met de (paarden)sport zijn een pré. Voldoe jij aan bovengenoemde eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

 

DE KNHS BIEDT Een mooie baan in een dynamische organisatie met enthousiaste collega’s. Een afwisselende functie, waarbinnen jij je talenten, kennis en ervaring optimaal kan inzetten. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Sport. Bij gelijke geschiktheid gaat, gezien de samenstelling van het team, de voorkeur uit naar een man.

 

BEN JE GEINTERESSEERD? Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Evelien van de Bunte (Hoofd Financiële Administratie), telefoon 0577-408274. Jouw motivatiebrief inclusief cv kun je uiterlijk tot 30 juni 2017 mailen naar sollicitaties@knhs.nl. Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Banner Banner Banner Banner