Banner Banner Banner Banner

Vacatures

bewegingsagoog
Projectmanager
Utrecht
Open Club Coach / Verenigingsadviseur
Breda
Adviseur digitale communicatie
Zeist

Instructeur bij The Little Gym Haarlem

Organisatie:
The Little Gym Haarlem
Plaats:
Haarlem
Branche:
Gymnastiek
Functiegroep:
Overige instructeurs
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-08-2017

Instructeur bij The Little Gym Haarlem

Ben jij op zoek naar een actieve en bijzondere (bij)baan en ben je enthousiast, sportief en een echte duizendpoot? Vind je het daarnaast leuk om te coördineren, te organiseren en werk je graag met kinderen? Dan is The Little Gym écht wat voor jou!

Wie zijn wij?
The Little Gym® Haarlem is onderdeel van een internationaal franchise netwerk met vestigingen over de hele wereld. Het nadrukkelijk niet-competitieve en op gymnastiek gebaseerde programma maakt gebruik van gymnastische toestellen, bewegingsactiviteiten, groepsspelletjes en muziek die kinderen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau stimuleren.

Wat zijn je taken?
Als instructeur bij The Little Gym® werk je in een klein team en geef je les aan kinderen tussen de 10 maanden en 12 jaar en hun ouders, volgens de lesmethodes van The Little Gym. Deze methode is ontwikkeld door professionals en staat bekend als één van de meest succesvolste beweegprogramma's ter wereld. Daarnaast speel je een actieve rol bij het verstrekken van informatie over het programma aan geïnteresseerde ouders en ondersteun je bij marketingactiviteiten.

Wie zoeken wij?
De vacature is parttime (tot 24uur) maar is eventueel uit te breiden naar een fulltime functie. Beschikbare dagen in overleg en in ieder geval op zondag. Een turn- en/of gymnastische achtergrond en ervaring met lesgeven aan kinderen is een vereiste. Heb je daarnaast ook nog goede kennis van de Engelse taal, ben je communicatief vaardig en woon je in de omgeving van Haarlem? Stuur dan snel je motivatie met foto en CV naar haarlem@thelittlegym.eu t.a.v. Natasja Broer.

Banner Banner Banner Banner Banner