Banner Banner Banner

Vacatures

Adviseur Sport en Cultuur
Alblasserdam
Afdelingsmanager
Den Haag
Projectleider Sport
Amsterdam
Combinatiefunctionaris Squash
Utrecht

Stagiair Sales

Organisatie:
le credit sportif
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Overig
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-07-2017

Stagiair Sales

Functieomschrijving

Ben jij commercieel en wil jij graag altijd de beste zijn? Als stagiair in ons salesteam ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je draait mee binnen onze Salesacademy waar je een gerichte salestraining krijgt. Je leert contact leggen met potentiele klanten, helpt mee met de organisatie van salesevents en werkt mee binnen alle facetten van het salestraject.

We bieden jou als stagiair(e) voldoende tijd en begeleiding voor je eigen onderzoek en ontwikkeling. Tijdens je stageperiode zullen we je opleiden middels onze salesacademy. Ben jij in staat om al je targets binnen te koppen, dan is er zelfs de mogelijkheid om een aanstelling tot accountmanager te krijgen.

Functie-eisen

Een sales topper heeft volgens ons de volgende skills en tricks in huis:

·         Ambitie

·         Structuur

·         Doorzettingsvermogen

·         Flexibiliteit

·         Communicatieve vaardigheden

Bedrijfsprofiel

Le Credit Sportif is de specialist op het gebied van kassa-systemen en betaaloplossingen voor Sportverenigingen. Inmiddels zijn we marktleider en bestaat ons portfolio uit meer dan 1600 sportverenigingen in binnen- en buitenland. Dit betekend dat we jaarlijks miljoenen transacties verwerken. Hoewel Le Credit Sportif zich specifiek richt op sportverenigingen richten onze andere labels zich op stadions, events, kleine horeca en buurthuizen.

Centraal binnen onze producten staan gebruiksgemak, verhoging van de controle, duidelijke administratie en een verbetering van onze omzetmarge. Door onze jonge, informele en ambitieuze organisatie vol met enthousiaste collega’s noemen ze ons ook wel FC Le Credit Sportif.

Het zou mooi zijn als je transferhistorie al uit een mooi trackrecord bestaat. Ben je nog niet de topspits/salestopper die we zoeken, dan zorgen we daar door middel van trainingen en teamspirit wel voor. 

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief naar vacatures@lecreditsportif.nl

Banner Banner Banner Banner