Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Allround Marketeer
Boxtel
PGA Golf professional
Gouda
Content Creator
Almelo
Combinatiefunctionaris/ Regisseur sport en cultuur
Spijkernisse

Stagiair communicatie

Organisatie:
le credit sportif
Plaats:
Utrecht
Branche:
Overig
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
24 tot 32 uur
Einddatum Vacature:
30-11-2017

Stagiair communicatie

Functieomschrijving

Voor de labels KNIP, Credit Sportif XL, Le Credit Sportif en Counterpay zijn we per heden op zoek naar een communicatie duizendpoot. Je schrikt niet van een divers takenpakket en bent van alle markten thuis. Je taken bestaan onder meer uit het organiseren van events en festivals, verzorgen van de nieuwsbrief, beheer van de websites en social media kanalen en designs.

·         Content creatie

·         Statistieken analyseren, delen en adviseren

·         Zichtbaarheid vergroten

·         Customer journey verbeteren

·         Organiseren, coördineren en verzorgen van events

Functie-eisen

Persoonlijk ben je creatief, op zoek naar uitdaging, gestructureerd en een klein beetje perfectionistisch. Je bent iemand die leuke en innovatieve ideeën niet onder stoelen of tafels schuift en altijd in voor een kop koffie of cappuccino. Je zal onderdeel worden van een enthousiaste afdeling en deel uitmaken en gepositioneerd worden bij het marketing- en communicatieteam. Daarnaast ben je ondersteunend aan de technische-, service en sales afdeling.

Het betreft een stage voor de duur van 6 maanden, o.b.v. 4/5 dagen per week. Mocht je nog niet genoeg motivatie halen uit de diversiteit van alle werkzaamheden dan bieden wij je een stagevergoeding ter compensatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om 1 dag per week aan je onderzoek en/of persoonlijke ontwikkeling te werken. 

Aangezien wij niet op zoek zijn naar iemand die de hele dag koffie gaat halen willen wij ook voor je persoonlijke ontwikkeling zorgen. Samen zullen wij met jouw persoonlijke doelstellingen aan de slag gaan en ervoor zorgen dat je de professional word met de competenties die jij denkt nodig te hebben. De afgelopen jaren hebben we maar liefst 10 werknemers aangenomen die voorafgaand stage hebben gelopen. Genoeg doorgroeimogelijkheden toch?

Bedrijfsprofiel

Sinds 2007 leveren wij kassasystemen voor de breedtesport. Het is hard gegaan want binnen 5 jaar is LCS marktleider geworden. Als marktleider in de sport weten wij als geen ander hoe het er op een sportvereniging aan toe gaat. Omdat vanuit andere markten ook vraag naar het kassasysteem kwam is de Le Credit Group opgericht. Hieronder vallen ook de labels Counterpay, Credit Sportif XL en KNIP Payments. Hiermee bedienen wij de non-sport, stadions en festivals/evenementen.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur je cv inclusief motivatie dan vandaag nog naar vacatures@lecreditsportif.nl

De stage is per heden!

Banner Banner Banner Banner Banner