Banner Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris (meiden) voetbal
Amsterdam
Store Associates Under Armour
Lelystad
Personal trainer
Amersfoort
Sportadviseur / Milon coach
Haag

Intern Accountmanager

Organisatie:
le credit sportif
Plaats:
Utrecht
Branche:
Overig
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
30-11-2017

Intern Accountmanager

Functieomschrijving

Binnen ons Le Credit Sales Team zal je gaan fungeren als Accountmanager en ben je tegelijkertijd het uithangbord van onze organisatie. Het speelveld bestaat uit de Nederlandse en Belgische markt van Sportverenigingen. Door de grote doelgroep betekent dit dat er ontzettend veel marktpotentie is. Je zult met je team samen de lijnen en tactiek uit gaan zetten. Vervolgens ben je zelf verantwoordelijk voor:

  • Acquisitie van klanten;
  • Het bellen van klanten t.a.v. upselling;
  • Het inplannen van demonstraties;
  • Het maken van offertes en afhandeling hiervan; 
  • Het maken van een klantentevredenheid format.

Je zult uiteraard hulp krijgen van de andere teams die zich focussen op Customer service, Marketing, Communicatie en Technische uitdagingen. Daarnaast staat de directie altijd open voor nieuwe ideeën en input.

Uiteindelijk zal jij degene zijn die de markt en je klanten het beste kent. Om die reden blijf je het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als je transferhistorie commercialiteit en pro-activiteit uitstraalt. Ben je nog niet de topspits die we zoeken, dan zorgen we door middel van trainingen en teamspirit dat je de aanvaller wordt die we zoeken. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met een salesdrive

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Proactief;
  • Affiniteit met sport;
  • Commercieel;
  • Flexibel.

Bedrijfsprofiel

Le Credit Sportif is de specialist op het gebied van kassa-systemen en betaaloplossingen voor Sportverenigingen. Inmiddels zijn we marktleider en bestaat ons portfolio uit meer dan 1600 sportverenigingen in binnen- en buitenland. Dit betekent dat we jaarlijks miljoenen transacties verwerken. Hoewel Le Credit Sportif zich specifiek richt op sportverenigingen richten onze andere labels zich op stadions, events, kleine horeca en buurthuizen.

Kassa systemen en betaal oplossingen
Centraal binnen onze producten staan gebruiksgemak, verhoging van de controle, duidelijke administratie en een verbetering van onze omzetmarge. Door onze jonge, informele en ambitieuze organisatie vol met enthousiaste collega’s noemen ze ons ook wel FC Le Credit Sportif.

 

Wil jij graag ons team komen versterken, stuur dan je cv en motivatie naar vacatures@lecreditsportif.nl

Banner Banner Banner Banner Banner